Metų klaipėdietės rinkimų pusfinalyje – dešimt kandidačių

Dienraščio "Klaipėda" organizuojamuose Metų klaipėdietės rinkimuose gyventojai išrinko dešimt ypatingų moterų, kurios pateko į kitą etapą. Vasario 18-ąją bus skelbiamas finalinis pretendenčių šešetukas. Na, o kovo 5-ąją Klaipėdos dramos teatre vyks nugalėtojos paskelbimo, iškilmingo pagerbimo ir apdovanojimo ceremonija.

Aštuonioliktąjį kartą organizuojamame konkurse klaipėdiečiai kandidates galėjo deleguoti ne tik už profesinę veiklą, bet ir už nuveiktus darbus miesto labui, pagalbą artimiesiems ir nepažįstamiesiems arba už žmogiškąsias savybes.

Kaip ir anksčiau, Metų klaipėdietės rinkimams negalėjo būti siūlomos politinių partijų narės.

Aktyviems klaipėdiečiams išrinkus dešimt šio titulo verčiausių dalyvių, balsavimas tęsiamas toliau.

Vasario 18-ąją bus skelbiamas finalinis pretendenčių šešetukas, o į jį patekusios moterys bus pristatomos dienraščio "Klaipėda" puslapiuose, naujienų portale ir "Facebook" paskyroje.

Balsuoti tradiciškai galima pildant dienraščio iškarpas, internetu ir žinutėmis trumpuoju telefono numeriu.

Balsavimo lapelius reikėtų siųsti adresu: Metų klaipėdietės rinkimams, dienraštis "Klaipėda", Naujojo Sodo g. 1A, "K centras", 92118 Klaipėda arba atnešti ir įmesti į specialias balsadėžes redakcijos skyriuje Naujojo Sodo g. 1A ir Klaipėdos miesto savivaldybės I.Kanto viešosios bibliotekos Pempininkų padalinyje (Taikos pr. 81A).

Taip pat siūloma pareikšti nuomonę naujienų portale klaipeda.diena.lt, rubrikoje "Metų klaipėdietė".

Vieną kandidatę iš visų pateiktų į finalinį šešetuką deleguos speciali dienraščio komisija.

Nuo vasario 18-osios iki kovo 3-iosios miestiečiai bus kviečiami atiduoti savo balsus už tą, kuri, jų nuomone, verčiausia Metų klaipėdietės titulo, ir išrinkti nugalėtoją.

Kovo 3–4 d. rezultatai bus sumuojami.

Metų klaipėdietės paskelbimo, iškilmingo pagerbimo ir apdovanojimo ceremonija vyks kovo 5-ąją Klaipėdos dramos teatre.

Dienraštis "Klaipėda" dėkoja projekto rėmėjams: ilgamečiam Metų klaipėdietės rinkimų garbės mecenatui – nekilnojamojo turto valdymo įmonei "Mūsų laikas" bei pagrindiniam rėmėjui bendrovei "Švyturys-Utenos alus".

Kiti rėmėjai: lietuviško kapitalo integruotas medienos perdirbimo įmonių holdingas "Vakarų medienos grupė", "Danvitė Smile" – profesionalios aukščiausio lygio dantų gydymo, chirurgijos, ortodontijos, dantų profilaktikos ir grožio paslaugos, aplinkosaugos uoste sprendimus ir paslaugas teikianti įmonė "Parsekas", Klaipėdoje gaminami elektriniai autobusai "Dancer", Klaipėdos jūrų krovinių kompanija "Bega".

Partneriai: Klaipėdos estetinės ir lazerinės medicinos centras "Lazerklinika", "Vadasiga" – aukščiausios kokybės baldų prekybos lyderė, žinomų Europos baldų gamybos kompanijų atstovė.

Renginį globoja Lietuvos Prezidentas Gitanas Nausėda.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Tai kur dešimtuko sąrašas? Ar sugebama tik rėmėjams padėkoti?

Geras

Geras portretas
Čia tą kurios pitbulis prieš kelis metus prie jūros mažą šuniuką mirtinai sukandžiojo

Sekite balsavima

Sekite balsavima portretas
Nėra ten nei šunų gelbėtojų nei politikų. Šiemet ant bangos lygonines atstoves )))
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių