Likusiems be vandens žmonėms pagalbą suteikė žaibiškai

  • Teksto dydis:

Net keturių Žardininkų gatvės daugiabučių namų gyventojai dėl šalčio sukeltos avarijos buvo likę be vandens. Tačiau dalis gyventojų to galėjo net nepastebėti – „Mano BŪSTO“ specialistai sudėtingą avariją likvidavo vos per keletą valandų.

Priešingai nei praėjusį savaitgalį, kai kelių namų gyventojai, kurių šildymo sistemas prižiūri bendrovė „Sobo sistemos“, stingdant šalčiui buvo net tris dienas palikti be šildymo, šį kartą viskas baigėsi sėkmingai.

Pagalbą, kurią suteikė namą prižiūrinti įmonė „Mano BŪSTAS“, daugiabučių gyventojai gavo nedelsiant.

Šią savaitę Žardininkų gatvėje įvyko vamzdynų avarija, dėl kurios du devynaukščiai ir du penkiaaukščiai daugiabučiai namai liko be šalto ir karšto vandens. Kai kurie gyventojai nerimavo, jog dėl rimtos avarijos be vandens teks gyventi keletą dienų ar net savaitę. Tačiau dar tą patį vakarą Žardininkų gatvės 2, 4, 9 ir 11 namų gyventojai buvo išgelbėti nuo didelių nepatogumų. „Mano BŪSTO“ specialistai vos per keletą valandų sugebėjo lokalizuoti avariją ir atnaujinti šalto bei karšto vandens tiekimą.

„Mano BŪSTO“ atstovas Vidas Balbuckis pasakojo, kad avarija šiuose namuose įvyko dėl vamzdžių korozijos ir žemos oro temperatūros.

„Pranešimą, kad mūsų administruojamų namų gyventojai liko be vandens, gavome pavakarę. Reagavome greitai, išanalizavome situaciją, peržiūrėjome savo sistemas, kuriose kaupiama visa mūsų administruojamų namų techninė informacija, pasikalbėjome su vandentiekininkais, su brigada nuvykome į vietą ir supratome, kaip šią problemą išspręsti, kad gyventojams vandens tiekimas būtų atnaujintas dar tą patį vakarą“, – apie savo veiks-mus pasakojo V. Balbuckis.

Jo teigimu, gedimas įvyko prie daugiabučių esančioje vandens slėgio pakėlimo stotelėje, kuri pagrindinės savo funkcijos nebeatlieka jau seniai, mat šiuo metu vandens slėgis yra pakankamas. Visgi, nors ši stotelė nėra naudojama, per ją vanduo prateka, o dėl korozijos ir šalčių čia esantys vamzdžiai nebeatlaikė spaudimo.

V. Balbuckis džiaugėsi, kad išspręsti problemą padėjo ir trečiųjų šalių atstovai, kurie neliko nuošalyje.

„Smagu, kad klaipėdiečiai tokiose situacijose yra supratingi ir pasirengę padėti. Mūsų specialistams nusprendus, kokių specialių medžiagų reikia avarijai likviduoti, prašėme parduotuvių atstovų po darbo valandų atvažiuoti ir atrakinti savo sandėlius. Darbams atlikti greitai radome rangovą, daugiabučio viduje atlikome reikalingus darbus bei atjungėme slėgio pakėlimo stotelę, kad ji nebekeltų problemų namo gyventojams ir ateityje“, – atliktus darbus vardijo V. Balbuckis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ramass

Ramass portretas
Dazdrastvujet " nash byt" , samaja gumanaja firma v mire. Ura. O rimtai , tai net supykino nuo tokios savireklamos.

Šventa tiesa

Šventa tiesa portretas
Dabar mokėsit už sutvarkymą šimtais , o ypač kur pasirodo p. Balbuckis.

Anonimas

Anonimas portretas
Na na :))) Kaip buvo: apie 23 val atvare brigada. Ikiso pompa i liuka. Bsk popumpavo ir isvaziavo. Kita ryta 7 hr atvare isarde asfalta. Sutvarke. Saunuoliai. Tai kelia sutvarkysit ar taip ta duobe ir pliksit? :D
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių