Klaipėdos uoste prisišvartavo keltas iš Kylio su Lietuvos piliečiais

Į Klaipėdos uostą ketvirtadienio pavakare atplaukė keltas iš Kylio su Lietuvos piliečiais.

Kaip BNS informavo Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) atstovas Rokas Pukinskas, keltas prisišvartavo 17.15 val, juo iš viso atvyko  231 keleivis. Toliau atliekamos keleivių patikros procedūros.

Iš Vokietijos uosto į Klaipėdą atvykstančiame laive be Lietuvos piliečių yra 14 latvių su septyniais automobiliais, juos policija palydės iki Lietuvos-Latvijos pasienio,

Ketvirtadienį dar vienas keltas iš Zasnico su maždaug 200 lietuvių, taip pat su Latvijos ir Estijos piliečiais plaukia į Rygą, jis Latvijos sostinės uoste turėtų pasirodyti apie 23 val. 30 minučių.

Dar 95 Vokietijoje įstrigę Lietuvos piliečiai grįžo keltu iš Zasnico į Klaipėdą trečiadienio vakarą.

Iš užsienio grįžusiems žmonėms privalomas 14 dienos karantinas, už jo pažeidimą gresia teisinė atsakomybė.

Keli šimtai lietuvių jau grįžo specialiais konvojais per Lenkiją bei skrydžiais iš Tenerifės, taip pat artimiausiu metu suplanuoti skrydžiai iš Valensijos, Amsterdamo, Londono bei Varšuvos.

 


Šiame straipsnyje: keltas iš KylioKlaipėdos uostasLietuvos piliečiaikoronavirusasKoronavirusas LietuvojeCOVID-19 karantinasCOVID-19 saviizoliacija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Valdas

Valdas portretas
Tikrai grįžta tie kas laikinai dirba. Mes kurie isvazeve pastoviai gyvent, likom. Čia Yra visos mūsų socialinės garantijos. Prašyčiau nerašykit ko nežinote. Čia darbo šiomis dienomis daug. Zmoniys kas grįžta tai iš komandiruočių į savo siaimas ir ne kelkite panikos. Būkime bent dabar vieni kitiems pakantūs ir padėkime.

Lietuvė

Lietuvė portretas
Aš taip pat turėjau kelilnę, bet atsisakiau, ne sužinojus apie virusą, nė negalvojsu vykti. Lietuviai neturi atsakomybės, jiems nerūpi kito žmogaus nuomonė, nes jie skaito save labai protingais. O kai bėda ko lekia atgal į Lietuvą. Kodėl turi dabar nukentėti tie, kurie neprotingi ir už mūsų uždirbtas lėšas, juos gydyti, tie kurie buvo sąmoningi juos apkrės ir gal gydymo jiems neužteks. Tai kodėl mes turim dabar jais rūpintis, gal ir negerai mąstau, bet...

Vytautas

Vytautas portretas
Kur dirbi ir gyveni ten ir lik laukti pandemijos pabaigos.nera ko cia gryzti jiems i Lietuva.Menkina ir niekina jie ta savo tevyne isvaziave,o dabar zliumbdami lekia namo ir dar skundziasi.Visi atvejai iveztiniai,uzdaryti sienas ir nei vieno neisileisti.Jiems vakarai yra mielesni,tai ten tegu ir si laikotarpi pragyvena.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių