Klaipėdos meras: glumina protu nesuvokiamas A. Verygos pasirašytas sprendimas

  • Teksto dydis:

Klaipėdos miesto meras Vytautas Grubliauskas pasipiktino Sveikatos apsaugos ministro Aurelijaus Verygos pasirašytu sprendimu, kuris įsigalios nuo antradienio. Meras  savo feisbuko paskyroje pirmadienio vakarą papasakojo apie šį sprendimą ir jį pavadino "protu nesuvokiamu".

 

 

 

 

 

"Po šios dienos mobilios patikros punkto darbo dienos dar du nauji užsikrėtimo COVID-19 viruso atvejai, vienas kurių - medikės iš KUL akių ligų skyriaus. Bet gerokai labiau glumina protu nesuvokiamas paskutinysis ministerio Verygos pasirašytas sprendimas", - rašo V.Grubliauskas.

Jis informuoja, kad po 3 valandų, nuo antradienio, 03.24 d. įsigalios naujas  "dekretas" apie iš užsienio valstybių parvykstančių piliečių "apgyvendinimą".

"Gaila laiko ir jūsų dėmesio, bet jei keliais sakiniais: keltais sugrįžusius keleivius Klaipėdos savivaldybė turės nuvežti (autobusais?) į apgyvendinimui numatytas vietas ir ten atlikti "išskirstymo" misiją.

Tikiuosi, kad kolegos palangiškiai pasirūpins į Palangos oro uostą sugrįžusiais keleiviais. Vilniečius į Vilnių, kauniečius į Kauną, zarasiškius į Zarasus ir t.t., klaipėdiečius paliekant viešbutyje (?). Kol kitos savivaldybės susiorganizuos, atvažiuos, parsiveš, tol pagyvens pas mus, o tą laiką mes rūpinsimės ir jų maitinimu. Kilnu. Na, viską dar suprasčiau, bet kai visam tam įgyvendinti, organizuoti lieka tik kelios valandos, tai jau panašėja į absurdą...

Jau nebeabejoju - tie, kas tuos įsakymus leidžia, neturi žalio supratimo, kad tuos įsakymus kažkam...reikia įgyvendinti. Ramios nakties jums, o tiems, kam teks tokius sprendimus įgyvendinti, ji, ko gero, bus bemiegė", - piktinasi Klaipėdos meras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ALGIS

ALGIS portretas
KO LAUKTI IŠ ŽMOGAUS IŠĖJUSIO IŠ PSICHEATRINĖS

mieli klaipedieciai

mieli klaipedieciai portretas
turiu pasiulyma ,sita dudoriu ,nuversti nuo sosto uz panikos kurstyma,nesantaikos kelima,pasinaudojant visomis teisinemis priemonemis. VON sita klouna !!!!

Anonimas

Anonimas portretas
Liberastai, landzbergines fufaikos moka tiktai vogti. o lietuviams patinka kai juos mausto ir vagia is ju kiseniu pinigus. Lietuviai gatavi uz vagis ir aferistus muru stoti nes tarp tu vagiu savi svogeriai.
VISI KOMENTARAI 150

Galerijos

Daugiau straipsnių