Klaipėdos gatvėse – vėl kamšatys: iš vilkiko pabiro metalinės konstrukcijos

Ketvirtadienio popietę pagrindines Klaipėdos gatves ėmė stingdyti kamšatys. Dėl to kalta ne artėjanti piko valanda, o eismo įvykis Šilutės plento ir Baltijos prospekto žiedinėje sankryžoje.

Panašu, kad žiedu sukęs vilkiko vairuotojas buvo nepakankamai atidus ir iš jo vežamos vilkiko priekabos ant gatvės pabiro metalinės konstrukcijos.

Eismas šioje žiedinėje sankryžoje iš karto sutriko, automobilių eilės nutįso ir visomis kryptimis pagrindinėmis gatvėmis.

Į įvykio vietą išskubėjo kelių policijos pareigūnai, tikėtina, kad jie reguliuos eismą ir padės vairuotojams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Petras

Petras portretas
Panašu, kad šviesoforai tvarkomi taip: 1. Iš pradžių komisija kelis mėnesius svarsto 2. Kai jau sprendimas priimtas - aptarnaujanti firma siunčia šviesoforo kontrolerį į Vokietiją perprogramavimui 3. Kada grįžta kontroleris - jį įdeda. Bet pasirodo, kad posėdyje negerai nusprendė. Tada arba viskas iš pradžių, arba - ir taip bus gerai. Spaudoje pasirodo straipsnių, apie bendrą šviesoforų valdymą, apie visokius srautų sensorius, tame tarpe ir optinius, bet prie tokios sistemos, jei ir atsirastų - jie beverčiai. Pasirodo yra dar ir šviiesoforų mafiją. Bet jau Klaipėdą valdantys sėdi Vokietijoje.

Marius

Marius  portretas
Klaipėda pavirto į kažkokį š...

Neptunas

Neptunas portretas
Palangos plente įvyko avariją mašina įvarė į kitą. Susidarė kamštis nuo jakų žiedo iki kito tilto policijos automobilis stovėjo kamštyje kaip ir kiti automobiliai neskubėjo į įvykio vietą. Klausimas kam ji reikalinga jei nenori dirbti savo darbo.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių