Klaipėdoje elektromobiliai viešose stotelėse bus kraunami tik valandą

  • Teksto dydis:

Siekiant sumažinti dėl brangstančios elektros augančias eiles, nuo gruodžio vidurio Klaipėdoje iki valandos ribojamas automobilių krovimo laikas viešose stotelėse. Dabar jomis galima naudotis dvi–keturias valandas.

Tikimasi, kad toks ribojimas padės išvengti eilių, interneto svetainėje pranešė uostamiesčio savivaldybė.

„Savivaldybė gauna vairuotojų nusiskundimų, kad išsikrovus elektromobilių akumuliatoriams neretai ilgai tenka laukti eilėje galimybės bent minimaliai įkrauti transporto priemones“, – skelbia savivaldybė.

Apie laiko ribojimą informuos kelio ženklas, vairuotojai privalės nurodyti atvykimo laiką, o to nepadarę bus laikomi kelių eismo taisyklių pažeidėjais.

Nuo 2019 metų Klaipėda apribojo automobilių įkrovimo laiką iki keturių valandų lėto ir iki dviejų valandų – greito įkrovimo stotelėse.



NAUJAUSI KOMENTARAI

NEKRAUTI

NEKRAUTI portretas
Visai nekraut nemokamai, pagalba turčiams

jis

jis portretas
elektromobiliai yra šių laikų pasaulinė afera. _Žaliosios isterijos padarinys, teršiantis gamtą daugiau nei benzino varikliai varomi.

Istorija \\\\\.../////

Istorija  \\\\\...///// portretas
El./mobiliai XIX amžiaus pabaigos išradimas,XX amžiaus pradžioje,atsiradus vidaus degimo motorams tą nesąmonę išstūmė.___XXI amžiuje užlipo ant to grėblio ir jau įsistatė didelį guzą.___Tai ir kvailiui aišku,kad el/mobilis daugiau teršia gamtą,bet pigiau pagaminti ir sukvailinus žmones susižerti milijardus į kiaurą kišenę.___Pirkit,mokėkit didžiulius pinigus ir džiaukitės,o tie bonzos iš jūsų juokiasi.
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių