Klaipėdoje atnaujinami gatvių ženklai

Uostamiestyje prasidėjo gatvių ženklinimo darbai. Oro sąlygoms leidus, darbininkai jau netrukus atnaujins nublukusį žymėjimą judriausiose miesto arterijose.

Blunkančius ar jau visai išblukusius gatvių bei pėsčiųjų perėjų ženklus vairuotojai pastebi daugelyje miesto vietų.

Kai pagerėjo orai, gatvėse prasidėjo horizontaliojo ženklinimo darbai.

Ketvirtadienį kelininkai plušėjo Taikos prospekte.

Jau spėta paryškinti Tiltų gatvėje esančio dviračių tako, Smiltelės gatvės ženklinimą.

Anot Klaipėdos savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vyriausiosios specialistės Mildos Enciutės, netrukus ženklinimas bus atkurtas Herkaus Manto, Sportininkų, J.Janonio gatvėse, Šiaurės prospekte bei kitose uostamiesčio gatvėse.

Išblukusį žymėjimą taip pat numatyta paryškinti sankryžose ir pėsčiųjų perėjose.

"Gatves ženkliname pagal parengtą sąrašą. Išblukusį žymėjimą pastebime patikrų metu, pranešimų sulaukiame ir iš gyventojų. Pastebėję nepaženklintas gatves, žmonės gali pranešti Miesto tvarkymo skyriaus specialistams", – kalbėjo M.Enciutė.

Grindiniai ir automobilių stovėjimo aikštelės bus ryškinamos baltais dažais, o gatvės – karštu plastiku – termoplastiku.

Termoplastikas atsparus padangų trinčiai, druskoms, atšiaurioms oro sąlygoms.

Vyriausiosios specialistės teigimu, nublukusiems gatvių ženklams atnaujinti šiemet skirta apie 120 tūkst. eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

OREOL ASSISTANCE GROUP

OREOL ASSISTANCE GROUP portretas
TAI REKLAMOS PUSLAPIS OREOl paslauga yra svarbi kredito veikėja tarp žmonių, kurią priežiūros institucija patvirtino kaip kredito įstaigą-investicinės paslaugos teikėją (AKR-akreditacija Nr. 16488). Mes siūlome keletą paskolų, kad finansuotų jūsų namų komandos projektus, pomėgius ir verslo projektus. Mes taip pat siūlome finansuoti savo transporto priemonių pirkimo projektus (automobilių kreditų, valčių kredito, kemnuotų ar Quad, jūsų renginiai (vestuvių ar gimimo kredito), kelionės ar dirbti kaip baseinas kredito. Pasinaudokite geriausios rinkos palūkanų normomis, taikydami internetinę paskolą mūsų svetainei. Nedvejodami prašyti kredito modeliavimas mūsų klientų aptarnavimo įvertinti vartojimo kreditų, atsižvelgiant į jūsų finansavimo poreikius. "OREOL" PARAMOS GRUPĖ. Telefonas: + 33757901675 El. paštas: service-client@oreol-assistance.com Tinklalapis: www.oreol-assistance.com

Baltazaras.

Baltazaras. portretas
Jūrininkų pr.Žurnalistai trimitavo praeitų metų pabaigoje:"Nesklandumai Jūrininkų pr.išnyks su pavasariniu sniegu"(kažkaip panašiai)Man atrodo su esamais nesklandumais sulauksime dar vienų šv.Kalėdų.

Taspats

Taspats portretas
Kada bus taip pat sutvarkyta pruovezos nuo jaku ziedos vaziuojant i klaipeda
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių