Klaipėdiečiai piktinasi netvarkingai paliktais automobiliais: skundžia vieną po kito

Uostamiesčio gyventojai, neapsikentę ant šaligatvių ir žaliųjų vejų stovinčių automobilių, kaimynus vieną po kito skundžia viešosios tvarkos sergėtojams. Vien per pusdienį keliose gatvėse Klaipėdos savivaldybės Viešosios tvarkos skyriaus specialistai įspėjimus išdalijo keliems vairuotojams.

Daugiausia skundų į savivaldybę skrieja iš I. Simonaitytės gatvės. Siaurose kiemų gatvelėse ir žolynuose metų metais čia stovi automobiliai.

Savivaldybės Viešosios tvarkos skyriaus Kontrolės ir prevencijos poskyrio vedėjas Linas Lapinskas sakė, kad pirmadienį ryte į šį mikrorajoną vykta dėl pranešimų apie įžūliai besielgiančius gyventojus.

"Nuolat gauname skundų. Šį kartą I. Simonaitytės gatvėje aptikome keturis automobilius, pastatytus ant šaligatvių, o vienas buvo paliktas ant žaliosios vejos", – informavo L. Lapinskas.

Tikrintojai apsilankė ir Debreceno gatvėje. Čia rasti du automobiliai, stovintys ant šaligatvių.

Šuniukų parke buvo, bet visus šeimininkai vedžiojo tvarkingai, su pavadėliais.

Dar viena mašina nufotografuota Naikupės gatvėje, ji taip pat buvo ratais užvaryta ant šaligatvio.

"Už tokius nusižengimus gresia nuo 30 iki 90 eurų bauda. Jei žmogus įkliuvo pirmą kartą, jam siūloma susimokėti pusę minimalios baudos sumos. Tai yra 15 eurų. Antrą kartą baudžiamam asmeniui jau grės 30 eurų bauda", – priminė L. Lapinskas.

Viešosios tvarkos sergėtojai pirmadienį lankėsi ir kitose vietose, aiškindamiesi, kaip miestiečiai laikosi mieste priimtų taisyklių.

Reido metu fiksuota netvarka prie komunalinių atliekų konteinerių. Tikrintas ir Sąjūdžio parkas. Čia dairytasi gyvūnėlių mylėtojų.

"Šuniukų parke buvo, bet visus šeimininkai vedžiojo tvarkingai, su pavadėliais", – patikino L. Lapinskas.

Kontrolierių ekipažas prasuko ir pro mokyklų kiemus. Šalia vienos ugdymo įstaigos daugiabučio gyventojai skundėsi, kad mokiniai lenda į laiptines ir ten peša dūmą, kad tik niekas jų nepastebėtų.

"Patikrinome. Būrelį moksleivių radome, bet nė vienas nerūkė", – sakė L. Lapinskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

senjoras

senjoras portretas
Prie buvusio Sodžiaus parduotuvės dabar Akropolio filialo stovi ištisai mašinos o už kelių metrų eina žmonės į parduotuvę. Mašinos paliktos , taksi ištisas dienas stovi. Gal žmonėms su negalia privažiuoti o ne jaunimui su didžiulėm mašinomis užimti plotą prie pat parduotuvės durų. Ar nemato šios problemos Akropolio parduotuvės administracija ir netoli esanti Policijos valdyba.?

>As

>As portretas
Ožys esi tu , nes nesupranti , kad tuo taku reik ir mamom su vežimėliais pratilpt ir neigaliajam su savo vežimėliu pravažiuot. Džiaukis kad tik bauda gavai , o ne su rakteliu per šoną.

KLP

KLP portretas
tai tik irodo, kad reikia rinkti nauja valdzia
VISI KOMENTARAI 38

Galerijos

Daugiau straipsnių