Klaipėdiečiai liko nustėrę: pievoje – dešimtys negyvų kuosų

Pietinėje Klaipėdos pusėje nesuprantamas reiškinys. Žmonės stebi dešimtis nugaišusių paukščių.

Žardininkų gatvėje gyvenantis klaipėdietis nustėro pamatęs netoli savo namo ir pievoje pakeliui į J.Kačinsko muzikos mokyklą negyvas kuosas.

Juodi sparnuočiai gulėjo plačiai pasklidę. Vyras nenorėjo liesti gaišenų, bet nepanašu, kad paukščiai buvo sudraskyti.

Aplinkos apsaugos departamento Klaipėdos gyvosios gamtos apsaugos inspekcijos vadovas Vitalis Marozas pirmadienį per pietus tikino apie tai nieko nežinantis, bet suskubo tikrinti informacijos.

Klaipėdiečiai spėliojo, ar paukščiai negalėjo žūti sulesę apnuodyto maisto. Jei šio versija būtų teisinga, kyla pavojus ir šunims bei katėms.

Kol neišaiškėjo, nuo ko nugaišo kuosos, netoli minimos vietos gyvenantys žmonės turėtų neleisti laisvai vaikštinėti savo augintinių ir prižiūrėti vaikus.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

100 proc. 5G

 100 proc. 5G portretas
Pilna youtube vaizdelių iš JAV, JK, Olandijos su paukščių gaišenomis po 5G bandymu. Hagoje (Olandijoje) iš anksto buvo skelbiama, kokiomis valandomis bus bandomas 5G, kadangi antenos buvo prie parko, o po bandymu visada rasdo kelis šimtus gaišenų, jokio sutapimo - čia tikrai 5G. Na Telia ar Centuria tikrai paneigs - sakys fejerverkai (kaip Romoje) ar žmonės duona palesino, ir išvadins visus 5G nauda abejojančius ploksčiažemiais trukdančiais technologijų progresui. Juk šventas tikslas leisti šaldytuvui kalbėtis su arbatinuku kur kas svarbesnis nei kažkokie sparnuočiai, ar ne?

Anonimas

Anonimas portretas
Kodel duda neskelbia Memelyje 3 dienu gedula?

Gintaras

Gintaras portretas
manau, kad 5G spinduliuotės poveikis
VISI KOMENTARAI 21

Galerijos

Daugiau straipsnių