Kitoks Klaipėdos pilies džiazo festivalis nenuvylė

„Kitoks. Kitur. Kitaip. Kitu laiku. Bet vis tiek – visada širdžiai mielas, savas ir visada laukiamas“, – taip savo paskyroje socialiniame tinkle „Facebook“ šių metų Pilies džiazo festivalį apibūdino Klaipėdos meras ir šio renginio siela Vytautas Grubliauskas.

Tikrai, šiemet festivalis kitoks, bet jis gyvas ir sutraukė daug jo pasiilgusių klaipėdiečių.

Šeštadienio vakaras grasino piktu lietumi, bet vėliau išsigiedrijo ir pajūrio dangus padovanojo žiūrovams neįtikėtiną besileidžiančios saulės, įspindusios per debesis, vaizdą.

Scenos fone rugsėjo saulėlydis atrodė neįtikėtinai, tad Šiaurės ragas pateisino žiūrovų lūkesčius.

Šį kartą liko nesulaužyta viena Pilies džiazo tradicija – nepavyko išvengti lietaus, bet uostamiesčio publikai jis nėra kliūtis.

Pasirengę apsaugas nuo netikėtai pratrūksiančio dangaus ištikimieji džiazo mylėtojai plūdo prie scenos. Miestas iki vėlumos atrodė gyvas lyg vasarą.

Festivalio organizatorių sudaryta programa nenuvylė. Rūta Ščiogolevaitė, Wojtek Pilichowski & young power, Anthony Strong, Love Itoya tapo festivalio baigiamojo vakaro atlikėjais.

Žiūrovai emocingai reagavo į pasirodymus ir galbūt nenuvylė svečių.

Koncerto žiūrovų aistras kaitino rėmėjų jiems skirtos dovanos, todėl tarpai tarp atlikėjų pasirodymų neprailgo. Juos užpildė ir pokalbiai su įdomiais žmonėmis.

Didieji mūsų gyvenimo pokyčiai neužgesino pajūrio žmonių meilės ypatingajam Klaipėdos pilies džiazo festivaliui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
jus cia apie save?

naglas

naglas portretas
labiausiai smirda save vadinantys mokęsčių mokėtojai,kurie visą gyvenimą slėpė mokęsčius

LRT

LRT portretas
Panoramoje paraodė reportažus iš Kauno džiazo festivalio, kurio sklaida žymiai didiesnė, kuris keliauja ir į kitus Lietuvos miestus. O čia - šeimos verslo "nemokamas" festivalis . Demagogija ir pagyros. Kam ? Patiems sau ir gi vienos festuvalio direktorei
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių