Gyventojai pasipiktinę: neįgaliųjų vietoje Melnragėje – purvo ir sniego kalnas

Sniego kalnai, palikti automobilių stovėjimo aikštelėse, varo iš proto vairuotojus.

Melnragėje klaipėdiečiai užfiksavo kuriozinę situaciją – automobilių stovėjimo aikštelėje neįgaliųjų automobiliams numatytoje vietoje kelininkai sustūmė sniego krūvą.

Miestiečiai stebėjosi, kad purvino sniego krūva atsirado būtent neįgaliesiems skirtoje vietoje.

Klaipėdos miesto neįgaliųjų draugija socialiniame tinkle „Facebook“ klausė, ar normalu, kad neįgalieji lieka be vietų mašinoms?

normalu? Nuotraukos padarytos vasario 28 d. 11 val.“, – pažymėjo Klaipėdos miesto neįgaliųjų draugija socialiniame tinkle.

Nepuošia: Liepų gatvėje purvino sniego krūvos kai kur užima automobilių vietas, kai kur yra sustumtos aplink liepaites. (Vytauto Liaudanskio nuotr.)

Klaipėdos miesto tarybos ir mero sekretoriato vyr. specialistė Aušra Lukauskienė, atsakydama į neįgaliųjų draugijos viešai užduotą klausimą, patikino, kad sniego kalnus žadama išvežti.

„Iš nuotraukos galima spręsti, kad į neįgaliųjų vietą sustumtas sniegas nuo stovėjimo aikštelės. Miesto tvarkymo skyrius yra informuotas, jo darbuotojai išsiaiškins situaciją ir pasirūpins, kad kuo greičiau būtų atlaisvintos automobilių stovėjimo vietos“, – atsakė A.Lukauskienė.

Klaipėdos centre iki šiol matyti sniego krūvos. Kai kur jos sustumtos šaligatviuose, kai kur purvino sniego kalnai stovi automobiliams palikti skirtose vietose.

Ar šį žiemos palikimą kas nors išgabens iš miesto gatvių, neaišku.

„Taupant miesto biudžeto lėšas, sniego išvežimas planuojamas tik iš reprezentacinių miesto vietų – Teatro, Atgimimo aikščių. Didžioji dalis sniego jau ištirpo, kai kur jis buvo prastumdytas, kad greičiau ištirptų. Sykiu planuojamas gatvių ir šaligatvių valymas, siekiant pašalinti per žiemą susikaupusį purvą“, – pridūrė A.Lukauskienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nieko naujo

nieko naujo portretas
koks meras, toks ir miestas

buduliui

buduliui portretas
meras galėtų bent padūduot, oro bangos irgi tirpdo sniegą, jeigu kitų priemonių savibledos nevykėliai vengia dėl taupymo matomai eilinėms labai vertingoms studijoms, aferistų kontora dirbanti sau.

Baisu

Baisu portretas
Visas Malūnų parkas, jo takai po" rekonstrukcijos" skendi purve.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių