Gatvėje lūkuriavo netikėta kliūtis

Vakar policijos ekipažas stoviniavo gatvelėje prie vieno didelio sporto klubo. Čia pareigūnai stengėsi apsaugoti automobilių vairuotojus nuo nelaimės.

Trečiadienį prieš pietus nedidele gatvele, jungiančia Priestočio ir Liepų gatves, važiavęs žmogus pastebėjo įsmukusią asfalto dangą, formavosi gili įgriuva. Jei vairuotojas jos nepastebėtų, galėtų gerokai apgadinti mašiną, o gal net susižeisti pats.

Į šią vietą atskubėjo policininkai, ties įgriuva pastatė plastmasinius ryškiai raudonus kūgius ir iškvietė mieste kelio ženklus įrengiančios įmonės darbuotojus.

Pamatę policijos automobilį, vairuotojai buvo atsargesni, lėtino greitį ir apvažiavo netikėtą kliūtį, taip išvengta eismo nelaimių.

Neseniai netoli šios vietos Liepų gatvėje įvyko vandentiekio avarija, gatvė buvo paplūdusi, pareigūnai eismą nukreipė nuo šios gatvės.

Ar vakarykštė įgriuva gali būti siejama su šiuo įvykiu, kol kas nežinia. Apie susidariusią oro ertmę po gatve informuotos komunalinės tarnybos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jk

jk portretas
Mano nuomone motociklistai per žemai skraido

Šaunuoliai

Šaunuoliai portretas
policininkai.Užvakar Šančiuose,prie Lidlo šviesaforo,apie 21 val matėm motocikla už 15 metrų ir sudaužytu priekiu automobilį,labai panašiai,kaip kilometras link geležinkelio įvykęs įvykis,kur žuvo motociklininkas.Tą diena po Kauna,Mindaugo prospektu lakste tryse nežmonišku greičiu-gal tai vienas iš jų?

bbd ant kauno

bbd ant kauno portretas
Visa afera krabagalvio matijošiaus lenda iš po žemių ;)
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių