Byra uostamiesčio Antikorupcijos komisija?

Uostamiesčio Antikorpucijos komisija liko be pirmininko. Jai vadovavęs politikas Rimantas Didžiokas paskelbė atsistatydinantis iš pareigų. Apie pasitraukimą iš komisijos užsiminė ir politikė Alina Velykienė.

Ketvirtadienį vykusį miesto tarybos posėdį vainikavo politikų pasisakymai. Paaiškėjo, kad smarkiai nukraujavo neretai kritikos sulaukdavusi Antikorupcijos komisija – R.Didžiokas pareiškė pasitraukiantis iš komisijos pirmininko pareigų.

„Dėkoju jums, gerbiamas mere, dėkoju tarybos nariams už pasitikėjimą skiriant mane į šias pareigas, esu dėkingas Antikorupcijos komisijos nariams už dalykišką bendradarbiavimą“, – teigė R.Didžiokas.

Politikas taip pat tvirtino, jog yra pasirengęs dirbti šios komisijos sudėtyje ir jeigu prireiks – padės naujai išrinktam komisijos pirmininkui.

Naują komisijos pirmininką deleguoti galimybę turės opozicija.

Netrukus po šio pareiškimo apie pasitraukimą iš komisijos sudėties pranešė ir miesto tarybos narė Alina Velykienė.

Politikė pastebėjo, kad prašymą išbraukti ją iš Antikorupcijos komisijos sudėties ji pateikė dar praėjusį posėdį, tačiau kol kas tai nėra padaryta.

„Kadangi Antikorupcijos komisijos nariai yra deleguojami nuo kiekvienos frakcijos, mes kreipėmės į jūsų frakcijos pirmininką Saulių Budiną, kad deleguotų kitą asmenį. Laukiame atsakymo iš frakcijos, ką deleguoja vietoje jūsų“, – paaiškino tarybos ir mero sekretorius Modestas Vitkus.

Žinia, uostamiesčio antikorupcijos komisija neretai sulaukdavo kritikos ir priekaištų. Neveiksnumu komisiją yra kaltinusi ir pati jos narė A.Velykienė.

Ne kartą akcentuota ir tai, jog komisijai pirmininkauja ne opozicijos atstovas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pirmininkas

Pirmininkas  portretas
negali nieko padaryt kai visa komisija nieko nedirba o tik sėdi ir siknas kaso

deinis

deinis portretas
Komentatoriai nesmerkite žmogaus ir jus įsijauskyte jo ar kito vietoje ,pareiga tai lygu sąvižudybei ,isivaizduok koks draugelis ką nors prixvatizavo ,prisisavino o tu turi kelti į viešumą ,kad nubaustų ,ar tu matei tokį savižudį ,aišku gali tuos keturis metus vinguriuoti ,nesišakodamas ,juk kiekvienam rūpi ir šeimos likimas man senam kartais būna įdomu ,skelbiami faktai apie grobstimus ,prixvatizavimus ir niekas nepujudina piršto ,toli važiuosim

Gaišena

Gaišena portretas
išbego dar viena ziurke
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių