Atrakcionų parkas pradžiugino ne visus: gerokai skiriasi nuo įsikūrusių kituose didmiesčiuose?

Uostamiestyje įsikūręs atrakcionų parkas pradžiugino ne visus. Viena klaipėdietė, išbandžiusi pramogą, ne tik liko nepatenkinta, bet ir teigė esą susižeidusi. Tačiau parko atstovas tvirtina, kad jokios informacijos apie tokį įvykį nėra gavęs, o atrakcionai yra saugūs.

Taikos prospekte neseniai įsikūręs pramogų parkas sulaukė ir teigiamų, ir kitokių vertinimų.

Socialiniuose tinkluose klaipėdiečiai apie parką jau dalijasi savo nuomonėmis. Kai kurie lygino uostamiesčio pramogas su neseniai Vilniuje ir Kaune matytais atrakcionais. Esą Klaipėdoje esantieji gerokai skiriasi nuo tų, kuriais galėjo  mėgautis kitų didmiesčių gyventojai.

Viena klaipėdietė po apsilankymo pramogų vietoje irgi pasidalijo savo įspūdžiais.

„Išbandėme linksmuosius kalnelius, dėl išlindusio geležies strypo susižeidžiau. Nors čia yra ir geresnės būklės atrakcionų, antrą kartą į tą vietą negrįšime, kituose miestuose atrakcionai nauji ir tvarkingi“, – viešai pareiškė klaipėdietė.

Moteris pabrėžė, kad apie nesaugiai išlindusius strypus neva papasakojusi ir atrakcionų prižiūrėtojams.

Tačiau parko atstovas tokius klaipėdietės liudijimus paneigė.

Vienas iš „MEGA“ atrakcionų parko įmonės savininkų Rolandas Minkinas teigė, kad atrakcionai nuolat prižiūrimi ir yra techniškai tvarkingi.

„Dėl susižeidusio kliento informacijos negavau. Atrakcionai techniškai prižiūrimi – dirbame jau daug metų visoje Lietuvoje. O pasipiktinusių žmonių visada buvo ir bus, siūlau tiesiog patiems nuvažiuoti į vietą ir įsitikinti, kad atrakcionai – veikiantys ir yra geros būklės“, – dienraščiui kalbėjo R. Minkinas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių