Jazzu gerbėjai Klaipėdoje nepabūgo lietaus

Šeštadienį būrys klaipėdiečių nepaisė prapliupusio lietaus ir iki vėlumos siautė po atviru dangumi surengtame mėgiamos atlikėjos Jazzu koncertu.

Visą šeštadienį klaipėdiečius džiugino puikus oras, paskutinis vasaros šeštadienis geso ramiai, be užuominos apie lietų, tik orų prognozes rodančios programėlės užsispyrusios rodė, kad tuoj lis.

Prapliupo tada, kai vėluodama 45 minutes į sceną įžengė Jazzu.

Atlikėjos fanai negailėjo eurų lauko kavinėje parduodamiems lietpalčiams. Nors didžiąją koncerto dalį lietus tiesiog pliaupė, žiūrovai tikino, kad jiems tai – nė motais.

Atlikėja patenkino klausytojų norą, labiausiai geidžiama daina „Vasara“ skambėjo pirmojoje koncerto dalyje. Žiūrovai noriai traukė dainas kartu su atlikėja ir vieni, taip įrodydami, kad mintinai moka ir mėgsta jos repertuarą.

Jazzu aktyviai pasisako už žmogaus teises, tad jos koncertas šimtamečiame Pauliaus Lindenau laivų statyklos elinge buvo lyg tęsinys tądien uostamiestyje vykusios konferencijos „Spalvos“, skirtos patyčių prevencijai. Joje dalyvavo žmogaus teisių, jaunimo organizacijų, LGBT+ bendruomenė, Klaipėdos miesto savivaldybės atstovai, politikai. Kai kurie jų vakare atėjo pasiklausyti Jazzu koncerto.


Šiame straipsnyje: JazzukoncertasKlaipėda

NAUJAUSI KOMENTARAI

>Siaip

>Siaip portretas
Ne. Ji tik pavėmė.;D) ( ji taip daro ir kai paskaito kunigo Tolianto FB pasisakymą dėl pyderiu:D))

Siaip

Siaip portretas
O si kloaka, ar bent jau atsiprase uz velavima ir nepagarba susirinkusiems i koncerta, ar tik sudus is vidaus paleido?

Morta

Morta portretas
O kas tas, ar ta Jazzu? Gal galima išversti į lietuvių kalbą. Gal kokia Jazutė, ar Jazutis?
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių