Dovana – bilietas į spektaklį

Bilietų sparčiai mažėja. Tą Klaipėdos dramos teatro darbuotojai pastebėjo jau gruodžio pradžioje, kadangi vis daugiau klaipėdiečių, ieškodami originalių dovanų, renkasi bilietus į teatrą. Juos dovanoja Kalėdų ar Naujųjų metų proga.

Klaipėdos dramos teatro atstovai atkreipė dėmesį, kad lankytojų teatre netrūksta visą sezoną, tačiau šventiniu laikotarpiu jų išties padaugėja.

"Pastebime tam tikrus bangavimus, pavyzdžiui, kalėdiniu ir naujametiniu laikotarpiu sulaukiame daugiau žmonių, kurie bilietus į spektaklius perka ne tik sau, bet ir renkasi kaip prasmingą dovaną savo draugams ir artimiesiems. Labai džiaugiamės šia tradicija – dovanoti patirtis vietoj materialinių smulkmenų yra puikus pasirinkimas", – teigė teatro darbuotojai.

Primenama, kad norintiems įsigyti bilietus reikėtų paskubėti, nes jų likę išties ne itin daug.

"Šiuo metu bilietų į visus spektaklius gruodį beveik nelikę, tirpsta jie ir į mūsų metų pabaigos koncertą – gruodžio 31 dieną pas mus koncertuos Jurga Šeduikytė su grupe", – sakė Dramos teatro atstovai.

Žiūrovai taip pat kviečiami apsilankyti teatre ir po Naujųjų metų.

"Iki gruodžio 31 d. pirkdami bilietus į visus 87 sezono antrojo pusmečio spektaklius, žiūrovai juos gali įsigyti su 40 procentų nuolaida. Kas dar nespėjo to padaryti – sausis puiki proga pamatyti ir mūsų naujausias premjeras – Agatos Duda-Gracz "Meilę", Michało Borczucho "Lost Lost Lost", – priminė Klaipėdos dramos teatras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rizikinga eit

Rizikinga eit  portretas
į šiuolaikinius spektaklius. Kaip ir į parodas. Gali paskui išeit kaip sudo prisiėdes ir savaitę vaikščiot su tokiu jausmu

Duobėje

Duobėje portretas
Spektakliai be ryšio, žiūrovai salę palieka po pirimo "Meilės", ar Liost' veiksmo. Legendinio režisieriaus Povilo Gaidžio teatras ritasi žemyn... Įmonės mieste perka savo darbuotojams bilietus, kad tik tie eitų... O ko eiti? Smurto, beprotystės, šlykščių scenų ar keiksmažodžių? Toks jausmas, kad ponas direktorius Juočys be tų nestabilios būsenos užsienio režisierių nebeišsiverčia!? Pųichunių ligų turintys tikrai ne visada yra genijai...Beje, Klaipėdoje nelabai daug ir "fliuksininko" Meko gerbėjų. O dar keisčiau, kad istorinė scena tampa atlikėjos Jurgos, o ne mūsų mėgstamų aktorių Naijametinė scena... Dramos teatras . bijau, šimtmečio nesulauks,,,
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių