„Žalgirį“ sustiprins amerikietis D. McGrathas? (atnaujinta)

Savo noru komandą palikus Ibrahimui Jaaberui, Kauno „Žalgiris“ rado, kuo jį pakeisti. Lietuvos čempionų gretas artimiausiu metu sustiprins amerikietis Donnie McGrathas.

Pasak tinklapio „Eurohoops.net“ šaltinių, 28-erių metų 193 cm ūgio gynėjas priėmė Lietuvos čempionų siūlymą, pagal kurį jis per mėnesį uždirbs 25 tūkst. JAV dolerių. Žaidėjas Salonikų PAOK klubą paliks pirmadienį.

Anksčiau buvo teigta, kad krepšininko persikėlimui į „Žalgirį“ prieštaravo Graikijos komandos prezidentas, tačiau panašu, kad buvo rastas kompromisas.

D. McGrathas per savo karjerą yra žaidęs Italijos, Graikijos ir Prancūzijos ekipose.

Eurolygoje JAV ir Airijos pilietybės turintis krepšininkas žaidė vienintelį sezoną – 2007–2008 metais, kai vilkėjo Bolonijos „Virtus“ marškinėlius. Tada jis per susitikimą vidutiniškai pelnydavo 7,6 taško ir atlikdavo 1,6 rezultatyvaus perdavimo.

Šį sezoną Graikijos pirmenybėse žaisdamas PAOK gretose D. McGrathas per rungtynes vidutiniškai renka 13,9 taško, atkovoja 2,5 atšokusio kamuolio ir atlieka 3,9 rezultatyvaus perdavimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

darius

darius portretas
jam iki jaabero kaip pesciam iki maskvos

as

as portretas
na jei yra kazkokios finansines problemos..ir perka nauja zaideja,o nemazina ju ..tai nemanau,kad turi nuostoliu Romanovas..Iseina kazkur 60000lt per men..kai direktoriaus gan solidzios imones metinis atlygis-50000lt.Metam visi darbus-begam uz zalgiri zaist.Zaidzia savo malonumui ir direktoriaus atlyginima metini per menesi gauna...

OT LAIME blin

OT LAIME blin portretas
No tuo kaina uz siluma kaunieciams nesumazes. O amerikonu-krepsininku galima per EuroSporta prisiziureti kiek tik nori ir dar ne tokiu. Nu dar ir Lietuvos kas butu, suprasciau. O cia ...amerikonas dirbti atvaziavo...na ir kas? Kodel zmones turi ziureti kaip jis dirba savo darba ir dar pinigus uz tai jam moketi? Tegul jis ziuri, kaip dirba Lietuvos zmones - zemes ukije, Gariunose, Maximose, ir pats mums uz tai pinigus moka o ne mes jam. Jurijus Subotinas.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių