VMFD „Žalgiriui“ atstovaus vartininkas E.Šetkus

Prie VMFD „Žalgirio“ komandos prisijungė dar vienas futbolininkas. A lygoje siekianti rungtyniauti sostinės ekipa pasirašė sutartį su vartininku Ernestu Šetkumi.

24 metų žaidėjas Vilniaus „Žalgirio“ vartus gynė 2005-2008 metais. 2004 ir 2009 metais sportininkas rungtyniavo Tauragės „Taure“.

Pasak vartininko, grįžti į Vilnių ir vėl užsivilkti „Žalgirio“ aprangą paskatino atgimstančio „Žalgirio“ idėja, gerai pažįstami komandos draugai ir fanai.

„Į Vilnių grįžau dėl sentimentų. „Žalgiris“ - tikriausiai daugiausia simpatijų Lietuvoje  susilaukianti futbolo komanda. Grįžau ir tuo džiaugiuosi: treniruotėse nuotaikos darbinės, geros, su visais esu pažįstamas. Tikiuosi, kad ateinantis sezonas „Žalgiriui“ pagaliau atneš ir medalius“, - sakė E.Šetkus.

E.Šetkus – antrasis vartininkas VMFD „Žalgirio“ komandoje. Kiek anksčiau sutartį su klubu pasirašė Pavelas Leusas.

Kaip visateisis "Žalgirio" narys E.Šetkus komandoje galės debiutuoti savaitgalį, kai VMFD „Žalgiris“ skirtingomis sudėtimis sužais dvejas rungtynes.

Penktadienį (12 val.) Vilniaus komanda susitiks su Pakruojo „Kruoja“. Šeštadienį (20 val.) žalgiriečiai susikaus su Daugpilio „Daugava“ (Latvija). Abejos rungtynės vyks Vilniaus „Sportimos“ manieže.


Šiame straipsnyje: Vilniaus Žalgirisšetkus

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių