R.Radavičius: šie metai geriausi mano karjeroje

Lietuvos rinktinėje įsitvirtinęs Panevėžio "Ekrano" futbolininkas Ramūnas Radavičius tikisi sezoną užbaigti šalies čempiono titulu.

Lietuvos futbolo A lygos pirmenybės artėja prie finišo tiesiosios. Čempiono vardą ginančiam ir lygoje pirmiaujančiam „Ekranui“ liko ketverios rungtynės, ir vienas panevėžiečiai sekmadienį namuose žais su Gargždų „Bangos“ futbolininkais.

"Ekrano" svetainė internete prieš artėjančią dvikovą pakalbino ekipos saugą R.Radavičių.

- Ramūnai, iki A lygos pirmenybių pabaigos liko ketverios rungtynės ir visos jos svarbios. Nesijaučia komandoje įtampa?

- Ne, įtampos nėra. Sezonas artėja į pabaigą, dirbame įprastu ritmu ir ruošiames artėjančioms rungtynėms. Liko tik ketverios varžybos, todėl visi žinome, kad kiekvienos jų yra labai svarbios. Sąlygos žaisti futbolą darosi sunkesnės, bet sekmadienį sieksime tik pergalės. Čempionate buvo pertrauka, todėl į paskutinį pirmenybių etapą visi einame susikaupę, norėdami pasiekti galutinį tikslą.

- Su „Ekranu“ esi arti savo pirmo čempionų titulo, šiemet debiutavai Lietuvos rinktinėje. Ar šie metai - sėkmingiausi tavo karjeroje?

- Taip, turbūt šie metai sėkmingiausi. Lietuvos nacionalinėje rinktinėje teko sužaisti ne vienerias rungtynes, dabar beliko tapti Lietuvos čempionu ir metus tikrai galėsiu vadinti sėkmingiausiais.

- Prieš sezoną tikėjaisi, kad viskas klostysis taip sėkmingai?

- Prieš sezoną žinojau, kad atvykstu į Panevėžį, kur yra gera komanda, todėl tikėjausi, kad viskas gali taip susiklostyti. Į Lietuvos rinktinę tikėjausi būti pakviestas pernai, tačiau pavyko šiemet. Dėl to irgi džiaugiuosi.

- Lietuvos rinktinėje rungtyniauji gynėju, „Ekrane“ - saugu. Kurioje pozicijoje jautiesi geriau?

- Visą savo karjerą žaidžiau saugo pozicijoje, gynyboje žaisti tekdavo labai retai. Geriau jaučiuosi rungtyniaudamas saugu, nes vistiek yra įdomiau atakuoti nei gintis.


Šiame straipsnyje: EkranasRamūnas Radavičius

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių