R. Meilutytę prajuokino kalbos apie atstovavimą JAV (komentaras)

LNK televizijos laidoje „KK2“ trečiadienį parodytas reportažas apie olimpinės čempionės Rūtos Meilutytės neva galimą atstovavimą Jungtinėms Amerikos Valstijoms pačią sportininkę tik prajuokino.

Savo socialinio tinklo „Facebook“ profilyje R.Meilutytė parašė, kad tik perskaičius spaudą sužinojo apie tokias naujienas.

„Gerai, kad parašė apie tai, nes nieko nežinojau, o būčiau praleidusi tokį viliojantį pasiūlymą! Prajuokina mane tokie straipsniai“, - taip savo profilyje paskelbė R.Meilutytė.

Didžiojoje Britanijoje gyvenanti ir sportuojanti R.Meilutytė jau anksčiau daug kartų atsisakė kvietimų atstovauti Didžiajai Britanijai ir visada teigė, kad atstovaus tik savo gimtinei Lietuvai.

Laidoje R.Meilutytės tėtis Saulius Meilutis kalbėjo apie patrauklų JAV pasiūlymą atstovauti šiai šaliai ir užsidirbti milijonus.

„Automatiškai tapusi Amerikos plaukimo rinktinės nare, Rūta pelnys dar ne vieną aukso medalį per savo karjerą. Būdama amerikietė ir tokios žavios išvaizdos, ji galėtų sudaryti iš tikrųjų nemažus kontraktus“, – laidai „KK2“ pripažino S.Meilutis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

s

s portretas
ta kk2 reiketu apmokestinti akcizais, ne viena kita laida tiek nebukina zmoniu

mhm

mhm portretas
Ir dar 24 valandas

Plaukimas Jachta .lt

Plaukimas Jachta .lt portretas
Ruta, reiktu deramai apsvarstyti pasiulyma atstovauti UK ar USA... Gyvenimas gi tik vienas....
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių