Prancūzija - Urugvajus: be įvarčių

Antrajame pirmosios pasaulio čempionato dienos mače Prancūzija nepasinaudojo kurį laiką turėtu kiekybiniu pranašumu ir su Urugvajumi sužaidė be įvarčių 0-0.

Pirmosios A grupės rungtynės taip pat baigėsi lygiosiomis - 1-1 sužaidė Pietų Afrika ir Meksika.

Komandoms šiame mače nepavyko pademonstruoti akiai patrauklaus futbolo - atakos strigdavo, o gynyba gerokai pranoko puolimą.

Didžiąją laiko dalį iniciatyva priklausė prancūzams, tačiau Raymondo Domenecho auklėtiniai sunkiai skynėsi kelią Nestoro Musleros ginamų vartų link.

Bene geriausią galimybę pasižymėti sužaidus vos 7 minutes turėjo Sidney Govou, bet po Francko Ribery perdavimo puolėjas iš arti mušė greta vartų. Kiek vėliau mušant galva tikslumo pritrūko ir Nicolasui Anelka, o Yoanno Gourcuffo baudos smūgį atmušė Muslera.

Kitoje aikštės pusėje pavojingai iš 16 metrų smūgiavo puolėjas Diego Forlanas, bet jo bandymą atrėmė vartų sargas Hugo Lloris.

Antrajame kėlinyje realių progų buvo dar mažiau - kartą iš 10 metrų greta virpsto šovė Forlanas, o prancūzas Florentas Malouda nepataikė į vartus.

Prancūzams nepagelbėjo ir tai, kad po keitimo aikštėje pasirodęs Nicolasas Lodeiro joje išbuvo kiek daugiau nei 15 minučių - futbolininkas prieš save išvydo dvi geltonas korteles ir buvo priverstas keliauti į rūbinę.


Šiame straipsnyje: pasaulio futbolo čempionatas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių