M.Kalnietis: jau gyvenu kambaryje, o ne tik tualete

Kauno „Žalgirio“ komandos gynėjas Mantas Kalnietis sugrįžo į rikiuotę ir jau dalyvavo šeštadienio vakare vykusioje komandos treniruotėje. Dėl roto viruso paskutinę dvikovą VTB Vieningoje lygoje su Samaros „Krasnyje Krylja“ praleidę įžaidėjas teigė, jog tikisi išbėgti aikštę pirmadienį vyksiančiame Eurolygos mače su Maskvos CSKA.

„Jaučiuosi vis geriau. Šiandien pirma diena, kai jau gyvenu kambaryje, o ne tik tualete. Viskas neblogai. Daktarai suleido mikroelementų, kurių per šias dienas organizmas neteko. Bandysiu sportuot“, - geros nuotaikos nestokojo įžaidėjas.

„Dar kol kas anksti spėlioti, tačiau manau, jog išbėgsiu į aikštę pirmadienio mače. Iki dvikovos dar nemažai laiko, tad viliuosi, jog viskas bus gerai“, - žadėjo krepšininkas, užsiminęs, kad tarp jo šeimos narių taip pat yra šiomis dienomis apsirgusių roto virusu.

Dvikovą su „Krasnyje Krylja“ žaidėjas stebėjo namuose per televizorių. „Svarbiausia, kad laimėjo. Aišku, mums dar tikrai trūksta susižaidimo. Nesame geriausios formos, tačiau po truputį įsivažiuosime“, - neabejojo krepšininkas.

Paklaustas, ar gerai, jog pirmasis Eurolygos susitikimas vyks namuose ir prieš stiprų varžovą, M.Kalnietis svarstė: „Sunku pasakyti, kas yra geriau. Jei laimėsime, sakysime, kad labai gerai. Jei patirsim nesėkmę, turbūt visi sakys, kad geriau būt buvę pradėt išvykoje su silpnesniu varžovu. Žaisime su labai stipria komanda, kuri surinko puikius krepšininkus bei turi gerą trenerį.Bus sunku, tačiau žaisime namuose, o be to, taip pat esame labai gera komanda. Neturime bijoti, sieksime laimėti“, - kovingumo nestokojo M.Kalnietis.


Šiame straipsnyje: Žalgiris

NAUJAUSI KOMENTARAI

Gerutis

Gerutis portretas
tu, Mantai. Sveikatos & Sekmes.

mizantropas

mizantropas portretas
Mantai, sveik, daug sveikatos ir ištvermės linkime.

Ooo

Ooo portretas
taip tikėjom tavo , voaptikum ;)))))) Nu, juk net nežinai ką tai reškia ? Putra, tu putra ;(((
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių