LKF taurės turnyro finalo dalyviai kupini ryžto

 

 

Šiandien Vilniaus „Lietuvos ryto“ arenoje prasidės 2012-2013 metų DNB LKF taurės moterų turnyro finalo ketvertas. 16.30 val. jėgas išmėgins į LMKL čempionato medalius nusitaikiusios Kauno rajono „Hoptrans-Sirenos“ ir Klaipėdos „Fortūna“, o 19.00 val aikštėje pasirodys dvi Vilniaus komandos — „Kibirkštis-VIČI-IKI“ ir „Jaunieji talentai“.

LMKL čempionate šios komandos susitiko 3 kartus ir visus mačus tvirtai laimėjo „Kibirkštis-VIČI-IKI“ — 105:53, 75:48 ir 96:49.

Pasak „Kibirkštis-VIČI-IKI“ klubo vyriausiojo trenerio Tado Stankevičiaus, jo komanda yra visiškai pasirengusi lemiamoms taurės turnyro kovoms ir džiaugėsi šį sezoną savo krepšininkių demonstruojamu žaidimu. Pusfinalio varžoves „Jaunuosius talentus“ treneris įvardijo kaip ateities komandą, pasieksiančią daug gražių pergalių.

„Jaunųjų talentų“ strategė Diliara Velišajava apgailestavo, kad finalo ketverte turės verstis be savo komandos aukštaūgių, tačiau kelti baltą vėliavą dar prieš pusfinalio mačą neketina.

„Būsime priverstos rungtyniauti mažesniu penketu, nes abi vidurio puolėjos šiuo metu yra traumuotos. „Kibirkštis-VIČI-IKI“ komanda turi labai daug patirties, veteranės Rima Valentienė, Vita Kuktienė, Kristina Vengrytė žino, kada reikia imtis iniciatyvos, moka agresyviau pulti ir puikiai valdo komandą. Šių žaidėjų svarbą įrodo „Kibirkštis-VIČI-IKI“ pralaimėjimas „Utenos“ ekipai LMKL čempionate. Tada vilnietės žaidė be savo lyderių ir pralaimėjo. Mes nesiruošiame kelti baltos vėliavos, kovosime iki galo“, - sakė trenerė.

Įėjimas į visas DNB LKF finalo ketverto rungtynes — nemokamas.

Visi krepšinio gerbėjai, negalėsiantys atvykti į areną, finalo ketverto kovas galės tiesiogiai stebėti internetu tinklalapyje sportotv.lt.

FINALO KETVERTO TVARKARAŠTIS

Vasario 22 diena, penktadienis
16.30 Klaipėdos „Fortūna“ — Kauno raj. „Hoptrans-Sirenos“ 
19.00 Vilniaus „Kibirkštis-VIČI-IKI“ — Vilniaus „Jaunieji talentai“

Vasario 23 diena, šeštadienis
15.00 Dėl III vietos
17.15 Dėl I vietos


Šiame straipsnyje: Moterų krepšinisKbirkštisLKF

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių