F.Capello: J.Terry'is padarė didžiulę klaidą

Beįsižiebiantį maištą užgęsinęs Anglijos rinktinės treneris Fabio Capello kaltina jo iniciatorių pasirinkus netinkamą būdą išsakyti savo mintis.

Pasak italo, viešai reikšti nepasitenkinimą komandos žaidimu ir trenerio darbo įpročiais futbolininkus raginęs gynėjas Johnas Terry'is nuvylė ekipą.

"Tai nebuvo mėginimas kelti revoliuciją. Tai buvo vieno žaidėjo viena klaida. Skaičiau, ką žiniasklaidai kalbėjo J.Terry'is. Nesuprantu, kodėl jis to nepasakė tiesiogiai man. Kalbėti su žiniasklaida - labai didelė klaida. Mano durys visada atviros, ir, jei kas nors nori pasikalbėti, gali bet kuriuo metu tai padaryti", - samprotavo F.Capello.

Tuo metu J.Terry'is viešai atsiprašė trenerio ir komandos draugų dėl "neatsargių komentarų".

"Niekada nenorėjau nuliūdinti komandos, bet šįsyk nuėjau per toli. Atleiskite. Pasakiau treneriui, kad visiškai jį palaikau", - teigė J.Terry'is.

Primename, kad prieš sekmadienį vykusį komandos susirinkimą Londono "Chelsea" atstovas viešai paragino komandos draugus atvirai išreikšti nepasitenkinimą F.Capello politika ir tikino užsitikrinęs didžiosios dalies rinktinės senbuvių palaikymą.


Šiame straipsnyje: pasaulio futbolo čempionatas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių