A.Petrovičius: pralaimėjome dar pirmajame ketvirtyje

Kauno "Žalgirio" krepšininkams nepavyko iškovoti pergalės išvykoje. Tel Avive Lietuvos vicečempionai turėjo pripažinti Tel Avivo "Maccabi" pranašumą.

26 kartus suklydusių žalgiriečių treneris Aco Petrovičius nebuvo patenkintas rungtynėmis. Anot jo, kova buvo pralaimėta jau pirmajame kėlinyje.

"Šeimininkai nusipelnė pergalės. Turėjome laiko pasiruošti rungtynėms, bet pralaimėjome jau pirmajame kėlinyje. Tokioje arenoje bei prieš tokį varžovą kaip "Maccabi" atsitiesti yra labai sudėtinga", - tvirtino A.Petrovičius.

Anot serbo, esminės pralaimėjimo priežastys - klaidų skaičius ir gynyba prieš Sofoklį Schortsanitį.

"Darėme daugybę klaidų, kurios leido "Maccabi" nesunkiai pelnyti taškus. Prastai gynėmės prieš Sofoklį pirmoje mačo dalyje. Rungtyniavome žymiai geriau trečiajame kėlinuke, bet vėl pradėjome klysti", - kalbėjo A.Petrovičius.

"Tel Avivas yra viena sunkiausių vietų žaisti. "Maccabi" turi gerą komandą, kurią įveikti svečiuose yra nelengva. Šeimininkai gerai pradėjo rungtynes ir mes buvome priversti vytis, kas iš karto apsunkino mūsų užduotis. Atsitiesėme, bet ilgai neišsilaikėme. Turėsime atsigriebti Kaune", - po rungtynių mintimis dalijosi "Žalgirio" legionierius Travisas Watsonas.
Kitą trečiadienį kauniečiai namuose susikaus su Tomo Pačėso Gdynės "Asseco Prokom".



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių