Žvejyba Nemune kauniečiui baigėsi nelaime: iš vandens teko traukti ir jį, ir dviratį

  • Teksto dydis:

Antradienį Kaune gelbėtojai iš Nemuno traukė vyrą su dviračiu.

Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos duomenimis, pranešimas apie į vandenį įkritusį vyrą buvo gautas maždaug 17.40 valandą.

Atvykę gelbėtojai vyrą ir jo dviratį ištraukė pasinaudodami kopėčiomis ir virve.

Pasak gelbėtojų, iš pradžių į upę įkrito nuo krantinės žvejojusio vyro dviratis, tuomet žvejys bandė jį ištraukti, bet nebegalėjo išlipti pats.

Medikų pagalbos vyrui neprireikė. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Darbo Veteranas

Darbo Veteranas portretas
Trys ŽŽŽ . Žvejys žiauriai žioplavotas . Gi aš per 70 m. žvejodamas niekur neskendau . Šlovė man !!

Nemunas

Nemunas portretas
Kol neatsiras nukentėjusio, kuris paduotų į teismą ir pareikalautų kompensacijos už įvykusią nelaimę, tol nebus tvarkos. Žvejas ar kiti iki šiol nukentėję žmonės, per smulkios žuvelės kad bylinėtusi ar dėl jų biurokratai nerimautų. Kol į vandenį nenukris kas nors iš valdžiažmogių ar jų artimųjų, tol saugaus sprendimo nebus.

paulius

paulius portretas
Darbų Sutartyje buvo numatyta apšvietimas,atitvarai,armuota lygi betoninė danga.UAB Kamesta sutartyje numatytu darbu neatliko,o pinigus su ponais iš Savivaldybės pasidalino.Dar priminsiu,kad pagal sugumo normatyvus jei yra status šlaitas daugiau nei1,7 m. yra statomi apsaugos atitvarai - nes įvykus nelaimingam atsitikimui iškyla grėsmė individo sveikatai ir gyvybei.Taigi atitvarai statomi ne dėl grožio o pagal įstatyminius reikalavimus...
VISI KOMENTARAI 32

Galerijos

Daugiau straipsnių