Po žmogžudystės Žaliakalnyje: triukšmą girdėję kaimynai nesikišo – bijojo ginklo

  • Teksto dydis:

Žaliakalnio daugiabutyje ant vienų iš durų užklijuotos ryškios policijos plombos rodo čia įvykusią tragediją. Policijos duomenimis, girtas vyras užmušė savo žmoną, pasakojama LNK reportaže.

„Rastas 56 metų moters kūnas su smurto žymėmis ir kirstine žaizda. Sulaikytas neblaivus 65 metų įtariamasis, jam nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 2,29 promilės“, – kalbėjo Kauno policijos atstovė Dovilė Ežerinskienė.

Kaimynai pasakoja naktį girdėję triukšmą, tačiau nieko blogo neįtarę.

„Girdėjau ginčo pradžią. Greičiausiai dėl visko kaltas alkoholis. Ją išgėrusią parvedė draugė, jis namie gal irgi buvo išgėręs. Jis su ja kalbėjo negarsiai, bet labai įniršęs. Ji pradėjo verkti, išgirdau triukšmą, lyg būtų stumdomi baldai. Jokių smūgių negirdėjau, tik verksmą“, – pasakojo kaimynas.

„Kažkas baladojosi, trankėsi. Daugiau nieko negirdėjau. Per mėnesį 2–4 kartus taip tikrai būna“, – kalbėjo kitas kaimynas.

Pasak kaimynų, vyras tikriausiai kažkur dirbo, nes išeidavo anksti ryte ir namo grįždavo po pietų, tačiau neatrodė, kad keltų konfliktus ar būtų agresyvus. Vyras buvo prasitaręs, kad anksčiau tarnavo kariuomenėje, tad išgirdę triukšmą artimiausi kaimynai neskubėjo padėti, nes baiminosi.

„Jis man pasakojo, kad tarnavo Rusijos armijoje ir prižiūrėjo kalinius. Nenorėjau kištis, nes nežinau, ar neturi kokio ginklo“, – tęsė kaimynas.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

Su gerokai įkaušusiu vyriškiu pareigūnams prireikė kantrybės, nes jo riksmus lauke girdėjo ir kaimynai būdami namuose.

„Apie 2 val. nakties policininkai už parankių vedėsi žilstelėjusį vyrą, o tas rėkavo, kad nelaužtų jam rankų“, – sakė kaimynė.

Įtariamasis apie žmogžudystę pareigūnams pranešė pats. Už galimą žmogžudystę kauniečiui gresia laisvės atėmimas iki 20 metų arba iki gyvos galvos. Vyriškis policijai žinomas jau iš anksčiau dėl smurto prieš sutuoktinę, tačiau tąkart jiems pavyko susitaikyti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kiesa

Kiesa  portretas
Uždarytų ta netoliese esantį larioka purienų 6 mažiau tokių atvejų būtų tame rajone

Anonimas

Anonimas portretas
na va ir pasirodė kokie mes lietuviai patriotiški Ukrainai aukojam, o savi už sienos mirtinai krenta ir kaldrą ant galvos užsitraukia...o tik reikėjo paimti telefoną į rankas ir pranešti policijai...bet ir tai pabūgo. O juk Žaliakalnis prestižinis rajonas. Gėda kad lietuvaičiai savų kaimynų negina...broliam geriau aukoja

cha

cha portretas
Mižnius ginklo išsigando....o tai kaip toks su rusais kariautų ? Iš karto pilnos kelnės ?
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių