„Volvo“ taranavęs motociklininkas skubiai išvežtas į Kauno klinikas

  • Teksto dydis:

Šiandien prieš vidurdienį Šiaurės prospekte, pirminiais duomenimis, sunkiai susižalojo motociklininkas.

Kauno policija pranešimą apie šį eismo įvykį ties degaline „Neste“ užregistravo 11.36 val.

Praėjus valandai nuo pranešimo, Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas portalui kauno.diena.lt patikslino, kad šiame eismo įvykyje dalyvavo ir automobilis „Volvo“. Jo vairuotojui pristabdžius ir rengiantis apsisukti, motociklininkas atsitrenkė į galinę „Volvo“ dalį.

Pasak Kauno greitosios pagalbos stoties medikų, iš įvykio vietos 29-erių metų motociklininkas skubiai išvežtas į Klinikas. Jis – sąmoningas, tačiau įtariamas galvos sumušimas, nugaros trauma bei kojos lūžis.

Policijos budėtojo duomenimis, „Volvo“ vairuotojui ar galimiems jo keleiviams, pirminiais duomenimis, jokios medikų pagalbos neprireikė.

Pirminė įvykio aplinkybes pradėjusios tirti policijos versija – arba motociklininkas lėkė per dideliu greičiu, arba lemiamu momentu buvo užsisvajojęs.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kiausis prisilakste

Kiausis prisilakste portretas
Durneliai patys nesusipras niekada, turi policija uzsiimti ir padaryti gala idiotu issidirbinejimui miestuose. Laukiam nesulaukiam!!

nenaujiena

nenaujiena portretas
Ir vel KAMIKADZE prisivazinejo

J.

J. portretas
Žmonės, reikia tikėtis, kad motociklininkas pasveiks, bet mes važiavom pro šalį ir matėm kaip atrodė motociklas. Jis ne ant 50 at 70 lėkė, suprantat? Mieste vieta skraidyti?
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių