Vilkijos detektyvas: gelbėjant galimą kalinę prireikė kūjo ir laužtuvo

  • Teksto dydis:

Antradienio vakare pakaunėje įsikūrusiame Vilkijos miestelyje dėjosi keisti dalykai. Vien ko vertas vienas sakinys iš Kauno ugniagesių gelbėtojų, pasiųstų įvykio vieton kartu su policija, suvestinių: „Reikalinga pagalba patekti į namą, kuriame galimai laikomas ir neišleidžiamas žmogus“!

Pranešama, kad tokio pagalbos šauksmo iš policijos sulaukta 18.11 val. Ir šio namo, esančio Vilkijos Vydūno alėjoje, medinės durys atidarytos laužtuvu ir kūju.

Tačiau ugniagesių gelbėtojų suvestinėse informacija apie šį įvykį nutrūksta įdomiausioje vietoje – „į vidų įleista policija“.

Kauno policijos atstovė šią informaciją papildė tuo, kad antradienį apie 18 val. buvo gautas, pirminiais duomenimis, praeivio pranešimas apie nurodytu adresu esančiame bute girdimą triukšmą.

Panašu, kad prielaidos, jog šis triukšmas susijęs su galimai ten prievarta laikomu žmogumi, autorius – jau pati policija.

Anot šios atstovės, jos kolegos minėtame bute aptiko vyrą ir moterį. Pagal amžiaus skirtumą – vienas kitam tinkančius į tėvus bei dukras. 45-erių metų moteriai nustatytas vidutinis – 2,05 prom. girtumas. O 69-erių vyras tikrintis blaivumą atsisakė, nors taip pat vizualiai buvo neblaivus.

Tačiau visa ši sumaištis baigėsi šnypštu, nes moteris, dėl kurios, greičiausiai, ir skubėjo į šį Vilkijos namą, ne tik policija, bet ir ugniagesiai gelbėtojai, pareiškė, kad niekam pretenzijų neturi ir nerašė jokio pareiškimo. Anot policijos atstovės, nesimatė ir jokių akivaizdžių smurto žymių, todėl jokio tyrimo dėl šio įvykio nuspręsta nepradėti.

Anot Vilkijos seniūnijos darbuotojų, minėtame Vydūno alėjos name lig šiol nieko panašaus nebuvo nutikę. "Nustebinote!" – tokia buvo pašnekovų reakcija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių