Vilijampolėje į avariją pateko mokomasis automobilis, sužaloti du žmonės

  • Teksto dydis:

Apniukusi ketvirtadienio popietė Kaune dar labiau apkarto vairuoti besimokinančiam vairuotojui.

Apie 12.30 val. Vilijampolėje esančiame Raudondvario pl., žiedinėje sankryžoje, įvyko eismo nelaimė.

Kaip matoma liudininkų užfiksuotose nuotraukose, jos metu susidūrė du lengvieji automobiliai – „Mercedes-Benz“ ir „Ford“. Pastarasis paženklintas kaip mokomasis. Ši transporto priemonė avarijos metu nukentėjo labiau – išlūžo priekinis vairuotojo pusės ratas, priekis taip pat gerokai apgadintas.

Susisiekus su Kauno policijos atstovais paaiškėjo, kad apie 12.45 val. gautas pranešimas dėl šios eismo nelaimės, į kurią skubėjo ne tik pareigūnai, bet ir medikai.

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Policijos duomenimis, per avariją nukentėjo 20-ies metų „Mercedes-Benz“ vairuotojas, taip pat vienas vyrų, važiavusių mokomuoju automobiliu. Ar į gydymo įstaigą išvežtas 47-erių besimokantis važiuoti vyras, ar 59-erių vairavimo instruktorius, kol kas nežinoma.

Abu vairuotojai blaivūs.

Dėl eismo nelaimės ši kelio atkarpa gali būti sunkiau pravažiuojama.


Šiame straipsnyje: avarijaeismo nelaimėavarija LTmokomasis automobilisavarija Kaune

NAUJAUSI KOMENTARAI

As

As portretas
Ka jus cia rasinejat,juk mokinukas nekaltas...merso vairuotojas pats prisipazino,kad nukreipe demesi i vaika ir isvaziavo i priespriesini eisma. Ko puolat ant mokinuko??? Is visu avariju kuriose dalyvavo mokinukai tik 5% kai jie kalti. Nelyskit jiems i subine,laikykit atstuma,neuzkirskit,turekit supratimo ir sveiko proto. Ir nesvarbu kiek metu mokiniui 18 ar 48 jiems kazkur reikia mokintis,aiksteleje tai neimanoma. Siektiek tilerancijos,supratimo ir visiems bus lengviau. Mes negimem mokedami vairuoti,visi pradejom nuo 0. Ir mane uzknisa vaziavimas 30 km/h,nusikeikiu,nusisypsau ir palinkiu seknes naujokui))) saugausi pats,suprantu kad instruktorius kartais negali padeti isvengti nepalankios situacijos.sekmes mokinukams ir stiprybes instruktoriams.

A

A portretas
Kamile, man kosmaras, kai kaune vazineja vietoj 50 100.,uzkisineja masinas, pipsina, nera vien kitam pagarbos, rodo zenklus negrazius ir t.t. Garantoju 100 procentu pasodinti laikyti tave egzamina Regitroje neislaikytum.

kamilei ir visiem kitiem

kamilei ir visiem kitiem portretas
jūs visi matyt jau motinos isčiose vairuot mokėjot ir teises gavot vos ranka mostelėje, nereikėjo jokių vairavimo kursų ir t t
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių