Troleibuso partrenktos moters vaikai meldžia pagalbos: gal esate šios tragedijos liudininkas?

  • Teksto dydis:

Trečiadienio rytą pranešta, jog Savanorių prospekto ir Utenos gatvės sankryžoje troleibusas partrenkė 70 metų moterį. Avarijos metu ji žuvo. Moters artimieji ieško įvykį mačiusių liudininkų.

Policijos departamentas pranešė, kad nelaimė įvyko lapkričio 18-ąją apie 6 val. 50 min. Buvo nurodyta, kad troleibusas pėsčiųjų perėjoje mirtinai sužalojo senolę. Moters vaikai nori išsiaiškinti teisybę ir ieško įvykį mačiusių ir galbūt vaizdo registratoriumi jį užfiksavusių žmonių.

Kaip portalui kauno.diena.lt sakė žuvusios moters dukra Deimantė, gali būti, kad mama per perėją ėjo degant ne raudonam šviesoforo signalui, o dar mirksint žaliam. Ji nurodė, kad šiuo metu vyksta ikiteisminis tyrimas, kurio metu pareigūnai siekia išsiaiškinti visas nelaimės aplinkybes. Tyrimo metu bus peržiūrėtos ir miesto kameros, tačiau mamos netekę artimieji nėra įsitikinę, ar minėtoje sankryžoje yra įrengtos kameros bei ar jos užfiksavo nelaimę.

Nelaimės vieta/Vilmanto Raupelio nuotr.

Dėl šios priežasties ir ieškomi žmonės, kurie galėjo būti šio įvykio liudininkais. Ypač pagelbėtų vaizdo registratoriais užfiksuota medžiaga. Neatmetama, jog padėtų ir tie įrašai, kurie nebūtinai užfiksavo nelaimę, bet galbūt žmonės užfiksavo pačią sankryžą ir įraše matyti laikas, kada degė žalia, kada kuria kryptimi buvo paleistas eismas. Laukiama bet kokia informacija, kuri galėtų būti susijusi su nelaime.

Artimieji prašo su jais susisiekti šiais būdais: dukra Deimantė pasiekiama feisbuko paskyroje, o sūnus Deividas telefonu +37067959474.


Šiame straipsnyje: Utenos gatvės ir Savanorių prospekto sankryžatragiška nelaimėmirtinai partrenkta moteriseismo nelaimėavarija LTieško liudininkų

NAUJAUSI KOMENTARAI

STIPRYBES

STIPRYBES portretas
Ka cia galima ieskoti ir kokiu liudininku ieskoma senole sumane pereiti gatve ji ir perejo iki atvazuojancio troleibuso ir cia viskas aisku ir mano manymu cia jokiu abejoniu buti negali Man labai nemalonu kada yra didziulis noras ieskoti kaltu ir didziulis noras surasti juk cia viskas AISKU SENUTE isrepliojo pries atvaziuojanti troleibusa ir ivyko si tragedija kas dar gali buti neaisku Man labai slykstu ir labai gaila kada ivykus avarijai visuomet norima apkaltinti vairuotoja ir visuomet bandoma pateisinti pestyji Siuo atveju man labai gaila visiskai nekalto vairuotojo o senutei ramaus AA bet paliko didziuli sirdies skausma nekaltam vairuotojui Vairuotojui didziules stiprybes

to manau

to manau portretas
Einu per perėją, taip, aš einu, nes negaliu perskristi. O kai vairuotojas artėja prie perėjos jam neateina į galvą mintis, kad gali pėstysis ten eiti?

Hich

Hich portretas
Tai kad tie pencininkai net nežiūri kur eina. Laukt nenori ir kartais sugalvoja eit paskutine minutę. Kada jau vidury perėjos dega raudona stabdo eismą ir dar jei papysini tai dar nepatenkinti maždaug ko nori... aš nesakau aišku gaila senosios bet nu kiek galima ? Sedet laikas namie butų
VISI KOMENTARAI 38

Galerijos

Daugiau straipsnių