Tarsi užkeiktoje vietoje – vėl avarija: automobiliai gerokai aplamdyti, sužalotas žmogus

  • Teksto dydis:

Antradienį po pietų avaringoje Kauno vietoje vėl fiksuota eismo nelaimė. Po susidūrimo automobiliai gerokai apgadinti, nukentėjo viename jų važiavusi keleivė.

Kauno policijos duomenimis, 13.17 val. Tunelio g. ir Radvilėnų g. sankryžoje susidūrė du automobiliai – 30-mečio vairuojamas BMW ir 82-ejų vyro vairuojamas „SsangYong“. 

Raudonos spalvos BMW ir sidabrinis „SsangYong“ po smūgio užlėkė ant šaligatvio. Vienas jų dar kliudė apšvietimo stulpą. Transporto priemonės gerokai apgadintos.

Į nelaimės vietą nedelsiant išsiųsti greitosios pagalbos medikai, pareigūnai ir ugniagesiai gelbėtojai.

„Pranešėja teigė, kad įvyko avarija, iš automobilio rūksta dūmai, jai skauda širdies plote. Greičiausiai, tai kažkurio automobilio vairuotoja“, – svarstė Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos atstovė Džiuginta Vaitkevičienė pridurdama, kad daugiau informacijos bus galima sužinoti vėliau, nes ugniagesiai gelbėtojai dar dirba įvykio vietoje.

Kauno policijos atstovai portalui kauno.diena.lt teigė, kad per eismo nelaimę nukentėjo 25-erių „SsangYong“ keleivė. Ji pristatyta į gydymo įstaigą.

Abu vairuotojai, pasak policijos, blaivūs.

Vairuotojai praneša, kad dėl eismo įvykio šis kelio ruožas – sunkiau pravažiuojamas. Esant galimybei rekomenduojama rinktis kitą maršrutą.


Šiame straipsnyje: eismo nelaimėTunelio gatvėavarija LTBMW

NAUJAUSI KOMENTARAI

Naudinga info

Naudinga info portretas
Kuo daugiau avarijų sistemai tik į naudą ir globalistams, daugiau aukų, daugiau invalidų, medicinos sektorius negali būti be darbo, kitaip jisai bankrutuotų, tai kas čia būtų dabar jei kas antras žmogus pradėtų teisingai maitintis, pirkti ekologinį maistą, kasdieną darytų akių pratimus (yra tokie jutube ieškokit, seimo narys Karalius net yra ir jo video jutube), labai aštrina regėjimo lauko kampą, tai labai svarbu kelyje, reakcijos laikas taipogi aštresnis. Sveiki žmonės, sąmoningi nėra naudingi sistemai, pusę ligoninių užsidarytų....!!!

išvada

išvada portretas
Netikusiam vairuotojui ir kiaušiai kliudo.

Kiesa

Kiesa  portretas
Koks dėlto Nikas spalvų ne skire koks jums raudonas bmw
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių