Sujudimas prie Varnių tilto: buvo iškviesti gelbėtojai ir aplinkosaugininkai

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienį po pietų po Varnių tiltu iš Neries krantinės pusės skaitytojai pastebėjo ugniagesių-gelbėtojų techniką ir pačius gelbėtojus.

Jų atstovai portalui kauno.diena.lt teigė, kad gautas pranešimas dėl galimai pastebėtų teršalų upėje, bet jis nepasitvirtino.  

Tą žurnalistams patvirtino ir Aplinkos apsaugos departamento Komunikacijos skyriaus vyriausioji specialistė Urtė Šimonytė.

„Aplinkos apsaugos departamento pareigūnai informuoti, kad „Kauno energija“ vykdo šilumos trasų profilaktinius patikrinimus. Šilumos tinklų priežiūros specialistai jau ne kartą yra pranešę, kad dirbdami naudoja žalios spalvos aplinkai nekenksmingus fluorescencinius dažus. Šis specialus dažiklis leidžia lengviau nustatyti šilumos tinklų ir šildymo sistemų spragas ir jas pašalinti“, – portalui kauno.diena.lt pakomentavo specialistė.

Vilmanto Raupelio nuotr.

Pernai Kaune gauta daugybė pranešimų apie Nemune pastebėtus teršalus. Po to paskelbta, kad mažiausiai du dešimtmečius į Nemuną liejasi toksiški teršalai ir tai trunka jau kelis dešimtmečius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

123

123 portretas
O ta kvaiša Meilutytė nebus nuteista už tvenkinio užteršimą raudonais dažais ? Ei, aplinkosauga, atsakykit...kokią baudą skirsit ?

kur naujos mašinos gaisrines

kur naujos mašinos gaisrines portretas
paziurejus i masinas tai tragedija kaimuose jauciu dar baisiau,bet kariuominei toko š... pripirko net geda
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių