Avarija prie „Savo“: viena mašina apvirto ant stogo, sužaloti du žmonės

  • Teksto dydis:

Sekmadienio rytą Kaune neišvengta eismo nelaimių. Po dviejų automobilių susidūrimo vienas jų apvirto ant stogo, į nelaimės vietą skubėjo visos specialiosios tarnybos. Socialiniame tinklalapyje ieškomi avarijos liudininkai.

Kauno policijos atstovas portalui kauno.diena.lt patvirtino, kad 9.45 val. gautas pranešimas dėl eismo nelaimės Kovo 11-osios ir Savanorių pr. sankryžoje, prie prekybos centro „Savas“.

Pareigūnų duomenimis, šioje vietoje susidūrė du lengvieji automobiliai – „Opel“ ir „Mitsubishi“. Pastarasis po smūgio apvirto ant stogo.

„Opel“ markės automobilis priklauso taksi bendrovei, ant jo matomi tą patvirtinantys ženklai.

Į nelaimės vietą sulėkė kone visos specialiosios tarnybos. Pareigūnai reguliuoja eismą ir aiškinasi nelaimės aplinkybes, ugniagesiai suskubo atversti ant stogo likusio automobilio, o greitosios pagalbos medikai suteikia pagalbą dviem nukentėjusiems žmonėms. 

Pasak Kauno greitosios medicinos pagalbos atstovės, vieno automobilio keleivė jau nuvežta į gydymo įstaigą, o dėl kito dar sprendžiama. Kol kas apie sužalojimus informacijos nėra.

Vairuotojai, pirminiais duomenimis, blaivūs.

Netrukus po eismo nelaimės feisbuke atsirado pagalbos prašymas.

„Prašau pagalbos! Automobilis, sukėlęs avariją, pabėgo iš įvykio vietos. Jeigu matėte, kaip tai įvyko, prašau, parašykite man“, – į kauniečius kreipėsi socialinio tinklalapio vartotoja Ieva.

Portalas kauno.diena.lt primena, kad šios savaitės ketvirtadienį įvyko kelios eismo nelaimės, kurių metu automobiliai apvirto ant stogo. Dėl vienos jų teko uždaryti eismą.


Šiame straipsnyje: avarijaeismo nelaimėavarija LTapvirto ant stogoapvirto automobilis

NAUJAUSI KOMENTARAI

karpis

karpis portretas
Krabo šviesoforai visiškas š......Įvažiuoji į sankryžą jei reik stabtelėti po to belieka spėlioti kokia švisa dega.Milicininkas visai nieko neraukia

Jonasir kur zmones skuba....ikapus,kieviena diena masines av

Jonasir kur zmones skuba....ikapus,kieviena diena masines av portretas
Kaip reikia vazineti ,kad stogais vaziuoja....

Kaunas

Kaunas portretas
Šiandien važiavau nuo Kaune. Gatvėje leidžiamas greitis buvo 70km/h, tai pro mane pralėkė 95-100km/h 100 % Ir kai atsiranda ekstra situacija tokie ir vartosi. beveik nei dienos kad Kaune be rimtų avarijų. Nesuprantu - čia gal kokia naujai išlaikiusių teises banga užėjo ar kaip?
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių