Šlaite rastas sušalęs kūnas

  • Teksto dydis:

Šeštadienį Aukštuosiuose Šančiuose prie Nemuno rastas žmogaus kūnas. Iki pirmadienio vidurdienio velionio asmenybė dar buvo nenustatyta.

Šis įvykis pateko į Kauno ugniagesių gelbėtojų paros suvestines, po to, kai jų pagalbos šeštadienį, apie 13 val., paprašė Kauno policija. Jos atstovai teigė negalintys užnešti į šlaito viršų šalia Nemuno aptikto žmogaus kūno.

Į įvykio vietą atskubėję ugniagesiai susidorojo su šia užduotimi per 20 minučių.

Nežinomojo kūnas perduotas laidojimo paslaugas teikiančios įmonės darbuotojams. 

Portalo kauno.diena.lt duomenimis, minėtame šlaite ties Verkių gatve sukniubusį žmogų aptiko šunį vedžiojęs asmuo. Jis pranešė apie tai ne tik policijai, bet ir greitosios medikams. Tačiau pastariesiems tebuvo likę konstatuoti nežinomojo mirtį.

Pirminiais duomenimis, velionis vizualiai - apie 50-60 metų. Pirminės jo apžiūros metu jokių į akis krentančių smurto žymių nepastebėta. Tačiau ikiteisminį tyrimą dėl nežinomojo mirties priežasties pradėjusi policija dar laukia skrodimo išvadų.   

Kol kas pareigūnai teigia dar negalintys patikslinti, ar velionis galėjo būti benamis, ar tiesiog išėjęs pasigrožėti gamta ir dėl turėtų sveikatos problemų čia sukniubęs. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

cha

cha portretas
Kokie silpni tie mūsų policininkai, kūno užnešti nepajėgė...gal ten tik kokios uniformuotos fyfočkos nuvažiavo ? Gerai kad nors gaisrinėse tokių nėra...o tai per gaisrą nepatemptų šlangos, kviestųsi pagalbą...

sssss

sssss portretas
Nuo kada aukstuose sanciuose Nemunas teka???

juk ve

juk ve  portretas
juk ne lansbergis ne karbauskis dar koks milijonierius kam askintis kas ten per zmogus juk ju pilna tokiu/
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių