Šiurpi Nemuno pakrantės mįslė: anot vietinių, tai nepanašu į nelaimę, – vaikai rado pistoletą

  • Teksto dydis:

Portalui kauno.diena.lt pavyko sužinoti daugiau dar vieno kriminalo, užregistruoto ketvirtadienio pavakarę pakaunėje, kuris ir vėl primena liūdnos atminties 90-uosius, aplinkybių.

Kaip jau pranešta, Policijos departamento suvestinės apie jį tradiciškai informuoja šykščiai: „17.25 val. Kauno rajono Virbaliūnų kaime, palei Nemuno upę, pastebėtas degantis automobilis „VW Multivan“, pagamintas 2016 m. Netoli jo rastas vyras, gimęs 1980 m., kuris paguldytas į ligoninę.“

Labiau suklusti verčia paskutinis šios informacijos sakinys, kad pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl sunkaus sveikatos sutrikdymo.

Portalo kauno diena.lt šaltinių, kuriuos patvirtino ir vietiniai gyventojai, teigimu, minėto asmens galvoje konstatuota į šautinę panaši žaizda. Tačiau ne vien dėl jos vietiniai gyventojai linkę atmesti nelaimingo atsitikimo versiją. Rastas ir ginklas, kuriuo galimai sužalotas minėtas asmuo. Esą ne per toliausiai įvykio vietos esančiuose krūmuose aptiktas į juos įmestas pistoletas. Ir tai buvo vietinių vaikų, iš smalsumo važiavusių paskui ugniagesių automobilį, dviračiais ir mopedais, radinys. Maža to: šie mažamečiai iš pradžių ketino ginklą pasisavinti.

Anot vietinių gyventojų, vieta, kurioje galimai įvykdytas nusikaltimas, o po to ugnimi bandyta slėpti jo pėdsakus, – gana nuošali. Aplinkui nėra jokių gyvenamųjų namų.

Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos suvestinėje apie ketvirtadienio iškvietimus, teigiama, kad apie atvira liepsna degantį automobilį Batniavos seniūnijos Virbaliūnų kaimo Panemunės gatvėje 17.24 val. pranešė kažkoks vyras. Portalo kauno.diena.lt žiniomis, jis teigė ir apie nukentėjusį žmogų. Be to, ragino specialiąsias tarnybas paskubėti, nes ugnis, apėmusi automobilį, plinta.

Kauno policijos atstovė tegalėjo patikslinti, kad apie įvykį pranešė pašaliniai asmenys, pastebėję gaisrą.

Į įvykio vietą atskubėję Kulautuvos komandos ugniagesiai jau rado ne tik visiškai liepsnos sunaikintą, įtariant, kad ją lydėjo ir sprogimas, automobilį, bet degančią žolę aplink jį. Nors ugnis sutramdyta per gerą pusvalandį, „VW Multivan“ sudegė visiškai. Išdegė ir apie penki-šeši arai žolės ir medžių.

Minėtas šalia automobilio aptiktas vyras, kaip teigiama Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos suvestinėje, taip pat apdegė veidą ir rankas.

Portalo kauno.diena.lt duomenimis, jis buvo jau gana sudėtingos būklės – smarkiai apdegęs bei pusiau sąmoningas. Ir greitosios pagalbos medikų reanimobiliu skubiai išgabentas į Kauno klinikas, kur jam konstatuoti ne tik nudegimai, bet ir galimas galvos sužalojimas.

Gaisrą gesinę Kulautuvos ugniagesiai teigia nei šio vyro, nei jo automobilio neatpažino. Pirminiais duomenimis, jis – kaunietis.

Portalo kauno diena.lt žiniomis, šio mįslingo įvykio metu nukentėjusio R. P. būklė šiandien ryte tebebuvo labai sunki. Nepaisant to, teisėsaugininkai bandys jį apklausti.

R. P. asmenybė, portalo kauno.diena.lt žiniomis, nustatyta pagal sudegusio „VW Multivan“ valstybinius numerius. Tokiu būdu susisiekta su jo artimiaisiais.

Pats R. P. iki šiol policijai nebuvo žinomas – nei teistas, nei užkliuvęs dėl kokių nors nusižengimų. Jis dirbo vienoje Kauno įmonėje.

Anot ikiteisminį atliekančių Kauno teisėsaugininkų, kol kas tiriamos dvi pagrindinės versijos: nusikaltimo ir bandymo jį nuslėpti bei galimo mėginimo nusižudyti.


Šiame straipsnyje: Virbaliūnų kaimasdegė automobilisginklasgalimas nužudymasgalima savižudybėpagalbos telVW Multivanvaikai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Kasdienybė

Kasdienybė  portretas
Aišku, kad bandė nusižudyti šaudamas sau į galvą. O po to išmetė pistoletą į krūmus už kilometro. Pasidegė automobilį slėpdamas kažkokius tai pėdsakus. Logiška ar ne? Kaip visos tokios istorijos LT. Ne 90-ji sugrįžo. O policija dirba banditams.

BLAIVININKAS

BLAIVININKAS portretas
Psichologinė pagalba veidmainiška, nes savižudybių priežastis, pasivadinusi visokiais švyturiais, su Prezidento palaiminimu iškilmingai tebelaikoma buteliuose blizgančiom etiketėm maisto parduotuvėse bei vaistinėse ir visi tyli, patenkinti, vaidina teisuolius.... Gėda.

Tiesa tokia

Tiesa tokia portretas
Depresija ima vis daugiau sušiktoje šalyje.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių