Šilainiškius baugina paaugliai: apvogė kavinę, gatvėje daiktus atima tiesiog iš rankų

Šilainiuose esanti kavinė „Laluna“ feisbuke pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame matoma, kaip paauglys, įbėgęs į kavinę, įžūliai nugvelbė taupyklę. Vaizdo kameros užfiksavo, kad šis jaunuolis buvo ne vienas, o šilainiškiai netruko atpažinti šią gaują – esą tai jau ne pirmas kartas, kai pastarieji baugina žmones.

„Vakar 15.50 val. kavinėje apsilankė vagys! Šį kartą buvo tik barmenės kiaulė-taupyklė su arbatpinigiais, kitą kartą gali būti kita įstaiga ir rimtesni dalykai. Asmenys labai jauni, todėl kreipiamės į tėvus, mokytojus, gal atpažįstate savo vaikus, auklėtinius. Asmenys užfiksuoti vaizdo kameromis, todėl pasirodžius dar kartą šioje teritorijoje bus iškart kviečiama policija ir pateikta vaizdo medžiaga su aiškiai matomais veidais“, – skelbiama kavinės feisbuko paskyroje.

Portalo žurnalistams susisiekus su kavinės vadybininke Reda Medoniene, ji teigė, kad tokie incidentai kaip šis – baugina. „Darbuotoja dirbo prie baro, bandė vytis, bet, žinote, yra baisu vytis. Jie niekada neslepia savo veidų, o žmonės ir atpažino, ir parašė apie juos. Direktorė kreipėsi į policiją“, – situaciją komentavo R. Medonienė ir pridūrė, kad kavinės vadovė pareiškimo policijai nerašė, nes padarytas nuostolis nėra didelis.

Feisbuke po kavinės patalpintu įrašu pasipylė komentarai. Žmonės piktinosi tokiu paauglių elgesiu, atsirado ir tokių žmonių, kurie teigė, kad su šiais vaikinais yra tekę susidurti ne kartą. „Ir per balkonus visus jie lipa, pelenines vagia... Naglai prie akių... Ne kartą nuvijau“, – rašė viena internautė.

Oj žinau aš juos... Mano buto langą apmėtė purvu.

Oj, žinau aš juos... Mano buto langą apmėtė purvu. Iš pradžių nesupratau, kas vyksta... Girdžiu, kažkas į langą trankosi... O jau vakaras buvo, buvau užsitraukusi roletus“, – piktinosi kita moteris.

Pasak kavinės vadybininkės, įbauginti ne tik darbuotojai, bet ir aplinkiniai Šilainių gyventojai. „Viena mama skambino ir sakė, kad bijo vaikus vienus išleisti į mokyklą, eina jų pasitikti, nes vaikų daiktus atiminėja tiesiog iš rankų. Kažkas sakė, kad net daržoves vagia“, – apie gautą šokiruojančią informaciją pasakojo R. Medonienė.

„Po šio įvykio pradėjome dar labiau saugotis – akyliau saugome ir kasos aparatą, ir asmeninius daiktus, rankines. Labai nemalonu, jaučiame nesaugūs. Šiuo metu anksti temsta, baisu išeiti po darbo namo“, – pasakojo kavinės darbuotoja.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėja Odeta Vaitkevičienė patvirtino, kad vakar apie 16.49 val. buvo gautas pranešimas dėl vagystės minėtoje kavinėje.

„Nuvykę į įvykio vietą pareigūnai sulaikė tris nepilnamečius asmenis. Paaugliai perduoti tėvams. Pareigūnus kvietę asmenys pareiškimo nerašė“, – situaciją komentavo ji.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Silainiu gyventojas

Silainiu gyventojas portretas
Mano tėtis labai pyksta

ALGIS

ALGIS portretas
BAUSTI VALSTYBĘ , NES Š A K A L I E N Ė S MOKYMAI SAKO --''VAIKAI NEPRIKLAUSO TĖVAMS , O VALSTYBEI'' .

2qw

2qw portretas
Čia vis barmenes figuruoja, kur baro savininkas? Čia jo turtas, prie ko barmenes? Savo verslo nesugeba saugoti? Snargliukai puola, patys ir užauginat debiliukus.
VISI KOMENTARAI 96

Galerijos

Daugiau straipsnių