Septyniolikmečio mįslė Kauno policijai: ką jis naktį veikė Laisvės alėjoje ir kas jį sužalojo?

  • Teksto dydis:

Naktį iš antradienio į trečiadienį į vieną Kauno gydymo įstaigų iš Laisvės alėjos buvo atvežtas sužalotas septyniolikmetis. Jis buvo aptiktas ne per toliausiai Kauno apygardos prokuratūros.

Kaip sužalotas šis nepilnametis policija nepatikslina. Tačiau praneša, kad jis paguldytas į ligoninę.

Portalo kauno.diena.lt duomenimis, dėl sveikatos būklės iki šiandien ryto pareigūnai dar nebuvo sužalotojo apklausę. Su tuo gali būti susiję ir tai, kad šis įvykis, užregistruotas naktį į trečiadienį – apie 3 val., nepateko į tos paros Kauno policijos suvestines. Prielaidą, kad tai įvyko dėl to, kad ilgokai rinkta pirminė medžiaga apie šį įvykį, linkusi kelti ir Kauno policijos atstovė.

Pirminiais duomenimis, policija informaciją apie šį mįslingą įvykį gavo iš Kauno klinikų medikų, kuriems buvo atvežtas sužalotas nepilnametis. Šiems, kaip ir jį ten pristačiusiems greitosios pagalbos medikams, kilo įtarimas, kad nukentėjusysis linkęs meluoti, kokiomis aplinkybėmis patyrė sužalojimą. Rastas apie pusę dviejų nakties viename iš vidinių Laisvės alėjos kiemų, jis teigė, kad prieš kelias valandas krito ir susižalojo ranką bei žandikaulį. Ir šis netrukus pradėjo tinti.

Policija teigia pradėjusi ikiteisminį tyrimą dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo. Tačiau tai nieko nereiškia, nes šis Baudžiamojo kodekso straipsnis tradiciškai iš pradžių taikomas beveik visiems panašiems įvykiams. Ir būna perkvalifikuojamas į sunkesnį, tik sulaukus galutinių medikų išvadų dėl patirtos traumos sunkumo bei jos gydymo trukmės.

Ne mažiau svarbu, turint galvoje nukentėjusiojo amžių, ir, ką jis tokiu metu veikė Laisvės alėjoje. Pagal registracijos vietą septyniolikmetis – Prienų rajono gyventojas. Pirminę pagalbą teikusiems medikams jis teigė, kad traumą patyrė viešėdamas pas draugą.

Viliamasi, kad galimą nukentėjusiojo melą padės demaskuoti Kauno centre įrengtos vaizdo kameros.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Cha

Cha portretas
Kameros kaip visada nieko neparodys! Istaške ir įsisavino pinigus kam reikėjo.

,?

,? portretas
kada parašysit, nes turi žmonės rūpesčiu sužinoti ?

Tevui

Tevui portretas
O kokie jau cia laikai? Aplamai tai jei neaisku kas ten atsitiko tai geriau butu rasyt straipsni kai bus aisku.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių