Savaitgalio linksmybės Laisvės alėjoje: baro apsauga kvietėsi pagalbon policiją, ši – ugniagesius

  • Teksto dydis:

Ne kartą Kauno policijos suvestinėse minėtas Laisvės alėjoje įsikūręs baras „Džem Pub“ praėjusį savaitgalį pateko ir į ugniagesių gelbėtojų suvestines. Ir gana kurioziškomis aplinkybėmis. Tiesa, pretenzijų dėl to niekas neturėjo.

Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos suvestinėje pranešama, kad naktį į šeštadienį, apie 2.30 val., sulaukta Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojo prašymo nukirpti antrankius.

Šį prašymą ugniagesiai įvykdė. Tačiau jų atstovė patikslinti, kas čia įvyko, negalėjo.

Tai už ją padarė Kauno policijos atstovė. Ši teigė, kad nurodytu laiku jiems buvo pranešta apie minėtame bare vykstantį konfliktą tarp jo apsaugos darbuotojo ir vieno iš lankytojų.

Į įvykio vietą pasiųsti policijos patruliai rado su apsauginiu konfliktavusį baro lankytoją jau išvestą į lauką.

Ar šis 1995 m. gimęs asmuo buvo blaivus, policijos atstovė atsakyti negalėjo, nes jo blaivumas netikrintas, kadangi, atvykus jos kolegoms, niekas jokių pretenzijų neturėjo.

Net minėtas, panašu, kad savo noru palikti baro nenorėjęs asmuo, kuriam, pasirodžius policijai, „Džem Pub“ apsauga nebepajėgė nuimti uždėtų antrankių. Neatmetama, kad ir dėl jo paties kaltės, nusprendus be kovos nepasiduoti.

Ugniagesiams gelbėtojams nukirpus jam uždėtus antrankius, laisvę atgavęs asmuo išvyko arba namo, arba į kitą naktinį Kauno barą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaimo boba

Kaimo boba portretas
Ir kiek gi jam kainavo linksmybes, kiyaip tariant tarnybu iškvietimai , paviešinkit bus informacija kitiems ereliams

Tadas

Tadas portretas
Straipsnis apie nieką

Linas

Linas portretas
O ką ?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių