Šančių mįslė – dar vienas perspėjimas apie tiksinčias bombas ar trūko kažkieno kantrybė?

  • Teksto dydis:

Šiąnakt Kaune vėl degė paspirtukai. Šį kartą – viešoje vietoje – Šančių poliklinikos prieigose. Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos gaisrų tyrėjai kol kas neatmeta dviejų galimų versijų dėl to, kas čia galėjo atsitikti.

Remiantis Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos suvestine, apie šį gaisrą A. Juozapavičiaus prospekto ir Siūlų gatvės sankryžoje 4.07 val. Bendrajam pagalbos centrui pranešė praeivis.

Jis teigė, kad dega vienas paspirtukas. Tačiau ugniagesiams gelbėtojams, panašu, kad iš netoliese įsikūrusios Šančių komandos, atskubėjus įvykio vieton, rasti atvira liepsna degantys du „Bolt“ paspirtukai.

Portalo kauno.diena.lt žiniomis, kadangi gaisro metu niekas nenukentėjo, nebuvo kilęs pavojus ir aplinkinių asmenų turtui, gaisrų tyrėjas ėmėsi šio įvykio tik šiandien ryte. Tačiau nuvykęs į jo vietą, sudegusių paspirtukų nerado.

Asociatyvi Regimanto Zakšensko nuotr.

Šio gaisro priežastį, anot Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos atstovės, bus galima įvardyti tik gaisro tyrėjui apžiūrėjus sudegusius paspirtukus, kuriuos, kaip manoma, pasiėmė „Bolt“ atstovai.

O iki tol apsistota ties dviem galimomis šio gaisro priežastimis: arba savaiminis užsidegimas, vienam paspirtukui stovint šalia kito – nuo akumuliatoriaus, kuris galėjo būti ir įkaitęs, ir patyręs smūgį, ir sugesti, arba tyčinė žmonių veikla.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių