Purienų gatvės kriminalai nesibaigia: darbo netrūksta nei policijai, nei greitajai

  • Teksto dydis:

Skandalingojo Purienų gatvės baro kaimynai jau krūpčioja nuo kiekvieno incidento, galimai turinčio alkoholio kvapą. Portalas kauno.diena.lt sulaukė skaitytojų pranešimo apie dar vieną iš tokių atvejų.

„Neramumai tęsiasi“, – teigė jie, siųsdami iškalbingas nuotraukas, darytas vos pasibaigus ilgajam Žolinių savaitgaliui, ir nurodydami minėto baro adresą.

Atsiųstose nuotraukose ant grindinio paslikas gulėjo vyras gana nenatūralios spalvos veidu, aplink kurį iš pradžių tūpčiojo praeiviai sunerimusiais veidais, prie kurių vėliau prisijungė ir policijos pareigūnai. Galiausiai – ir greitosios medikai, kurie nedelsiant pradėjo teikti gulinčiajam pagalbą.

Neramumai tęsiasi.

Kauno policijos atstovė portalui kauno.diena.lt patikslino, kad jiems apie šį įvykį buvo pranešta antradienį apie 11 val. Pranešėja teigė matanti per langą konfliktuojančius kelis asmenis. Ar reikia medikų pagalbos, nežino.

Beje, portalas kauno.diena.lt gavo ir vaizdo įrašą, kuriame užfiksuotas konfliktas, apie kurį pasakojo pranešėja. Jo veikėjai – vienas akivaizdžiai apdujęs vyras, kuriam kažkokių pretenzijų turi du kur kas tvirčiau ant kojų stovintys ir agresyviau nusiteikę oponentai. Pasitenkinus apsižodžiavimu, po kelių sekundžių išsiskirstoma.

 

 

Tačiau, Kauno policijos atstovės teigimu, į įvykio vietą atvykę jos kolegos rado prekybos centro aikštelėje gulintį vyrą sužalotu veidu. Sprendžiant iš vaizdo įrašo, tai buvo jau minėtas su dviem oponentais galynėjęsis nuo kažko apdujęs vyras. Tačiau jis pareigūnams teigė niekam pretenzijų neturintis, nors ir neneigė, kad prieš tai turėjo konfliktą su trimis-penkiais vyrais.

Ar šis oponentų skaičius buvo galimo jo girtumo pasekmė, ar tiesiog buvo įamžinta jau tik šio konflikto pabaiga, neaišku, nes, anot Kauno policijos atstovės, galimo šio asmens girtumo policija įvykio vietoje nenustatinėjo. Suteikus būtinąją pagalbą dėl sumušimo, jis greitosios automobiliu išvežtas į gydymo įstaigą. Tačiau šiuo metu vyksta šio įvykio aplinkybių patikslinimas, po ko ir bus sprendžiama, ar pradėti dėl jo ikiteisminį tyrimą.

Skaitytojo nuotr.

Minėtas Purienų gatvės baras, jau virtęs jo kaimynams keiksmažodžiu, apie kurį ne per seniausiai rašė ir „Kauno diena“, yra vos per porą namų nuo aprašytos įvykio vietos.


Šiame straipsnyje: Purienų gatvėsmurtasgreitoji pagalbakonfliktasskaitytojo naujiena

NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaimynas

Kaimynas  portretas
Kauno diena neteisinga informacija tas baras nuo expres market ne už poros namų o už tvoros iškarto

To geri velniai

To geri velniai portretas
Ten nei vieno normalaus nėra sėdi visi pašalpiniai nuo ryto iki vakaro buvę kaliniai kurie gyrėsi kokie jie kieti buvo zonoje

Geri velniai

Geri velniai portretas
Baras geras, vieta gera, bet fauna kuri ten renkasi tai nu nx. Yra solidaus amžiaus nuolatiniai lankytojai kurie normalūs žmonės, ateina pasėdėt pabendraut, bet yra daug nuolatinių degradų. Jauni bedarbiai, kurie jaučiasi rajono ereliais ateina ten ant brūkšnio pagert o tada jau kelia savo gaidiškus sparnus. Kabinėjasi prie normalaus jaunimo kuris ten rečiau užsuka, ieško konfliktų ir taip atsiranda sužalojimai, neramumai, kurie erzina visus aplinkui. Manau reikia tik tuos visus gaidžius uždaryt į vištide ir viskas išsispręs.
VISI KOMENTARAI 57

Galerijos

Daugiau straipsnių