Prie vairo girtas sėdęs ir baudžiamąją bylą užsidirbęs S. Grinkevičius: dėkoju pareigūnams

Kėdainių rajone sekmadienį sustabdžius neblaivų vairavusį tarybos narį Saulių Grinkevičių, policija pradėjo ikiteisminį tyrimą, įtarimai politikui kol kas nepareikšti. Tačiau pats pakomentavęs susiklosčiusią situaciją, jis išreiškė padėką pareigūnams.

S. Grinkevičiaus teigė, kad padarė nepateisinamą klaidą ir už tai atsakys, kaip numato įstatymai.

„Visų pirma noriu padėkoti pareigūnams, budėjusiems sekmadienį. Jų profesionalumas ir pareigingumas buvo pavyzdinis. Esu dėkingas jiems, kad sustabdė, neleido vairuoti toliau. Buvau neblaivus ir to nepateisinu niekaip. Pasielgiau netinkamai, netoleruotinai. Prisiimu atsakomybę bei visas pasekmes. Esu pasiruošęs atsakyti už tokį savo netinkamą elgesį kaip numato mūsų šalies įstatymai, o pareigūnams noriu tik dar kartą padėkoti, kad apsaugojo tiek kitus eismo dalyvius, tiek mane patį“, – sakė politikas.

Jis taip pat stabdo narystę „Liberalų sąjūdyje“.

Kaip skelbiama, Kauno apygardos prokuratūros atstovė Agnė Pociūtė BNS nurodė, kad ikiteisminis tyrimas dėl transporto priemonės vairavimo neblaiviam pradėtas rugsėjo 8 dieną.

„Pirminiais duomenimis, automobilį vairavo jūsų minimas asmuo. Pranešimas apie įtarimus minėtam asmeniui nėra įteiktas“, – sakė prokuratūros atstovė paklausus, ar prie vairo sėdėjo S. Grinkevičius.

„Siekiant nepakenkti tyrimui, detalesnė informacija neteikiama“, – pridūrė A. Pociūtė.

Pirmasis apie tai pranešė naujienų portalas „Rinkos aikštė“.

S. Grinkevičius į Kėdainių rajono tarybą 2023-iųjų savivaldybių tarybų rinkimuose buvo išrinktas pagal Liberalų sąjūdžio sąrašą. Jis taip pat yra Kėdainių rajone veikiančios padažų bendrovės „Daumantai LT“ direktorius.

2015–2019 metais politikas ėjo Kėdainių rajono mero pareigas.

Kauno apskrities policijos duomenimis, 1959 metais gimęs vyras neblaivus automobilį „Porsche“ Kėdainių rajono Vilainių kaime vairavo rugsėjo 8-ąją, apie vidurdienį.

Vairuotojui buvo nustatytas vidutinis 1,65 prom. girtumas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

koks automobilis

koks automobilis  portretas
laukia konfiskatas

Taigi

Taigi portretas
liberalas eina paskui

Lauris.R

Lauris.R portretas
Kokie jie pareigūnai ten parazituojantys dariniai prasmirde pedofilu šudais
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių