Pirmadienio rytą Kaune partrenkti du pėstieji

Pirmadienio rytą Kaune, Tvirtovės alėjoje, partrenkti du pėstieji. Abu išvežti į ligoninę.

Vienas pėsčiasis – 19-metis M. Č. – buvo atsidūręs po automobiliu, jį vaduoti teko ugniagesiams gelbėtojams. Kitą nukentėjusįjį V. S. automobilis tik kliudė, tačiau ir jam prireikė medikų pagalbos.

Nelaimė įvyko prieš 8 val. ryto prie Kauno technikos kolegijos, tad neatmetama galimybė, jog abu partrenktieji yra į paskaitas skubėję kolegijos studentai.

Du jaunus vyrus sužalojusį "VW Sharan" vairavo moteris. 

Įvykio aplinkybes tiria Kauno kelių policijos pareigūnai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

?

? portretas
Aš visiškai nesuprantu - kokio velnio rašyti kokios lyties atstovas vairavo kokią mašiną? Čia absoliučiai nereikalingas faktas, kuris tik pradeda kurstyti bereikšmius kivirčus ir seksizmą.

Asile,

Asile, portretas
ka cia rasineji,gal teises esi nusipirkes,ar nezinai,kad pries pereja greitis MAZINAMAS,tau tik dviraciu ir vazineti,jei ir perejoje ZMONES kad JAU SENAI YRA TRAISKOMI,-uzsienio salyse tai yr net neisivaizduojamas dalykas,kas dedasi Lietuvoj,matomai kalti rusai,kad lietuviu kiek galima daugiau nukalti...

Liudininkė

Liudininkė portretas
Viską mačiau savo akimis, vaizdas kraupus, dar iki šiol akyse stovi. Sustojom praleisti antroje ir trečioje juostoje, vaikinai jau praktiškai buvo perėję gatvę, kai šaranas išdygo iš niekur, rodos nei to greičio nebuvo... Neteisingai paminėta, kad vieną nukentėjusįjį automobilis tik kliudė, jį gerokai išmetė į orą ir dar kartą trinktelėjo. O kitą tiesiog patraukė po savim, taip ir liko ratu ant kojų užvažiavęs.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių