Pravieniškėse sulaikyta stambi nuteistiesiems skirtų narkotikų ir telefonų siunta

Kalėjimų departamentas penktadienį pranešė, kad prieš savaitę Pravieniškių pataisos namuose buvo sulaikyta stambi nuteistiesiems skirtų narkotinių medžiagų ir mobiliųjų telefonų siunta.

Pasak departamento, turint išankstinės kriminalinės žvalgybos informacijos praėjusį penktadienį buvo tikrinamas į pirmąjį pataisos namų sektorių įvažiavęs vilkikas su puspriekabe. Į sunkvežimį nuteistųjų darbo ir gamybinėje zonoje planuota sukrauti lovoms skirtas detales ir vežti jas į Kauną.

Patikrinimo metu po vilkiko puspriekabe pareigūnai rado tris magnetais pritvirtintus paketus, kuriuose buvo keli skirtingi skysčio ir tablečių buteliukai su, manoma, anaboliniais steroidais bei butelis su alkoholio kvapą turinčiu skysčiu. Taip pat rasti du permatomi maišeliai su baltos spalvos milteliais, įtariama, narkotinėmis medžiagomis bei dar kelios pakuotės tablečių ir miltelių.

Kartoninėje dėžutėje buvo rasti 24 mobilieji telefonai bei dešimt švirkštų su adatomis.

Anot Kalėjimų departamento, ši siunta yra viena iš stambiausių kada nors sulaikytų, o jos kaina įkalinimo įstaigoje gali siekti 70-80 tūkst. eurų.

Vilkiko vairuotojas buvo sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Ikiteisminį tyrimą kontroliuoja ir jam vadovauja Kauno apylinkės prokuratūros 6-ojo skyriaus prokurorai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Guzas

Guzas portretas
Vadinasi daktaras negaus mobilaus.

Anonimas

Anonimas portretas
wau ,wau

Romas

Romas portretas
Kodėl organzuoja ir kontriuoja ne apygardos prokuratūra?!!!!
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių