Praradus sąmonę – kaktomuša Šančiuose: prieš gelbėjant užsienietį, teko tramdyti jo šunį

  • Teksto dydis:

Šiandien apie 16 val. Žemuosiuose Šančiuose susidūrė du automobiliai. Viename iš jų buvo vilkšunis, kurį, likviduojant avarijos padarinius, iš pradžių teko pririšti prie tvoros.

A.Juozapavičiaus prospekte, prie Šančių kapinių, susidūrė automobiliai BMW ir „Toyota“.

Pirminiais duomenimis, automobilį „Toyota“ vairavęs 68-erių metų vyras bevažiuodamas neteko sąmonės, kas ir lėmė eismo įvykį. Atsigavęs jis vis dar sunkiai besiorentuojantis bei sutrikusios atminties greitosios medikų išvežtas į Kauno klinikas.

Kauno miesto greitosios medicinos pagalbos stočiai teko siųsti į nelaimės vietą net du automobilius. Antrojo prireikė 30-mečiui BMW vairuotojui – Kaune mediciną studijuojančiam anglakalbiui, turinčiam Šri Lankos pilietybę. Po susidūrimo jis buvo prispaustas išsiskleidusių oro pagalvių, dėl ko jį teko traukti laukan ugniagesiams gelbėtojams. Tačiau prieš tai reikėjo kažką daryti su BMW buvusiu vilkšuniu, kuris, kol buvo ištrauktas jo šeimininkas, buvo pririštas prie tvoros.

Justinos Lasauskaitės nuotr.

Viskas baigėsi tuo, kad po greitosios medikų apžiūros Šri Lankos pilietis, kuriam konstatuotas tik rankos sužalojimas, vykti į ligoninę atsisakė. Jis džiaugėsi tuo, kad prieš susidūrimą su priešpriešinėje eismo juostoje atsidūrusiu „Toyota“ važiavo nedideliu greičiu, dėl ko ir išvengė rimtesnių sužalojimų.

Galiausiai ir BMW vairuotojo šuo, kuriam iš pradžių ketinta kviesti gyvūnų gelbėtojus, įsitaisė kitame automobilyje.

Justinos Lasauskaitės nuotr.

Iš pradžių, nepaisant to, kad susidūrimas įvyko ne per toliausiai Rusų gatvėje įsikūrusios Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos 2-osios komandos, likviduojant avarijos padarinius, prašyta ir papildomų ugniagesių gelbėtojų pajėgų. Tačiau iš Nemuno gatvėje įsikūrusios komandos išskubėjusi autocisterna pakeliui buvo atšaukta – užteko į įvykio vietą atskubėjusių jų kolegų iš Šančių.


Šiame straipsnyje: eismo nelaimėavarija Šančiuosešuoužsienietisprarado sąmonęavarija LT

NAUJAUSI KOMENTARAI

Kas neduota,

Kas neduota, portretas
tas neduota ,tai litvinam smegenų ,rašyti tokius kom. gali tik besmegeniai (yra ir protingų, dėja ,vienetai )

nuomone

nuomone portretas
Rusijai bus sakes, pati kalta. Putinas isnyks

MALPA

MALPA portretas
Maumai,ar jus suprantat savo komentarus !?
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių