Policijos reidas: girtas vairuotojas teisinosi, kad ryte turėjo nuvykti pas draugę

  • Teksto dydis:

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai praėjusią savaitę, rugpjūčio 29 – rugsėjo 4 dienomis, toliau tikrino, kaip eismo dalyviai laikosi Kelių eismo taisyklių (toliau – KET). Per savaitę Kelių policijos pareigūnai mobiliaisiais greičio matavimo prietaisais užfiksavo 636 greičio viršijimo atvejus.

Kaip pranešė policija, praėjusios savaitės lakstūnas užfiksuotas penktadienį.  Apie 15.40 val. Kauno rajone, magistraliniame kelyje Vilnius–Kaunas–Klaipėda, kur leistinas važiavimo greitis yra 90 km/val., automobilis „Renault Megane“, vairuojamas 34-erių vyro, važiavo 154 km/val. greičiu.

Automobilio vairuotojui surašytas administracinio nusižengimo protokolas.

Sekmadienį, apie 10.45 val., Kaune, Varnių gatvėje, automobilį „VW Polo“ vairavo 35-erių neblaivus vyras. Vairuotojas policijos pareigūnams teigė, kad iš vakaro vartojo alkoholinius gėrimus, o ryte turėjo nuvykti pas draugę. Vyrui nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 1,51 prom.

Savaitgalio metu Kelių policijos pareigūnai vykdėpriemones, skirtas neblaiviems vairuotojams ir kitiems KET pažeidimams išaiškinti. Jų metu policijos pareigūnai Kauno mieste ir rajone bei Kėdainiuose patikrino apie 3,8 tūkst. transporto priemonių ir išaiškino keturis neblaivius vairuotojus (1,01 prom.; 0,08 prom. – motociklo vairuotojas; 3,36 prom.; 1,10 prom.). Savaitgalio metu policijos pareigūnai užfiksavo ir kitų KET pažeidimų.

Iš viso per savaitę Kelių policijos pareigūnai nustatė 17 neblaivių automobilių vairuotojų ir 16 asmenų, kurie vairavo transporto priemones neturėdami tam teisės. Dar 160 vairuotojų vairuodami naudojosi mobiliaisiais telefonais.

Kauno apskrityje šiais metais žuvo 10 eismo dalyvių (pernai iki rugsėjo mėnesio pabaigos – 10), dar 486 sužeisti (pernai iki rugsėjo pabaigos – 437).



NAUJAUSI KOMENTARAI

"VIPUBLIC GYM" ARNAS NAMAJUSKA

"VIPUBLIC GYM" ARNAS NAMAJUSKA portretas
ARNAS NAMAJUSKA raganeji velnias

girtas teisinosi..kas do sovietu reliktas teisintis mentam ?

girtas teisinosi..kas do sovietu reliktas teisintis mentam ? portretas
ar jie teisejai ar dievas rasantis staymus ? norit gyvent europoj a elgiates kaip sovietiniai mentai - kaltas rasot taip ir taip nusizenge ten ir ten ,pildot protokola...a jei protokolo nemokat pildyt arba nenorit pildyt taip kaip yra vadinas zmogu norit apkaltint apjuodint i apsmeizt... atpraskit teisintis - mentai ne teisejai jie fiksuoja nusizengima supildoprotokolus. a jei jie nori pasijaust dievais ir sprest zmogaus likimus arba bausmes dydi nustatinet tai tegu eina mokintis i tegu darbinasi i teisejus... mentai tegu dirba savo darba o as savo dirbsiu - kaltas pildikit protokola kvieskit i teisma i aiskinsimes i neduok dieve ekspertyze parodys ka protokola supildet drebancia nuo paxmielo ranka....

Pareigunai besirdziai

Pareigunai besirdziai portretas
Jei girtas drauges necpoktelsi tai iseis pas kita
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių