Policijos pareigūnai aiškinasi, kas norėjo apsipirkti pigiau: gal atpažįstate?

  • Teksto dydis:

Kauno policijos pareigūnai atlieka tyrimą dėl Kaune, Raudondvario plente, esančioje parduotuvėje įvykdyto sukčiavimo atvejo, kai ant pakuotės esančio lipduko su brūkšniniu kodu, buvo užklijuotas lipdukas su pigesnės prekės brūkšniniu kodu.

Vaizdo stebėjimo kameros užfiksavo vyrą, galintį turėti tyrimui reikšmingos informacijos.

Gyventojus, atpažįstančius šį asmenį, žinančius jo buvimo vietą ar galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, pareigūnai prašo kreiptis į Kauno policijos komisariatą telefonu 8 700 60680 arba rašyti el. p. viktorija.palioniene@policija.lt.

Kauno policijos pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl sukčiavimo. Už tai gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki trejų metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Šarka \\\\\.../////

Šarka  \\\\\...///// portretas
Vogčiau ir aš,tik pardavėjų gaila.

Tomas

Tomas portretas
O kaip telia apipisa vartotoja ir negrazina pinigu tai viskas gerai? Vagys yra didžiausios komanijos.

Ona

Ona portretas
Dėje brangieji vagišiai verslininkėliai greit tauta urmu jus išneš KAINOS PATRIGUBĖJO MAUSTAS VIEN ŠLAMŠTAS VIETOJ DEŠROS KRAKMOLAS IR SUMALTOS MĖSOS ATLIEKOS O DABAR DAR PRISIVARĖT CHACHOLU PIGIOS JĖGOS TAI JAU PRIE JACHTU DAR IR LEKTUVUS NUSIPIRKSIT niekada nepasakyčiau jei ir matyčiau kad ima žmogus iš niekšu nemokėjas
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių