Policija ieško dviejų moterų: iš parduotuvės Kaune pasisavino sportinius rūbus

  • Teksto dydis:

Kauno apskrities policijos pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl vagystės.

Pasak policijos, spalio 13 d. Kaune, iš prekybos centre esančios sportinių rūbų parduotuvės, buvo pavogti įvairūs rūbai.

Parduotuvėje įrengtos vaizdo stebėjimo kameros užfiksavo dvi moteris, galinčias turėti tyrimui reikšmingos informacijos.

Už vagystę numatyta baudžiamoji atsakomybė: viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas.

Asmenis, atpažįstančius šias moteris, ar žinančius jų buvimo vietą, ar galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, pareigūnai prašo kreiptis į Kauno apskr. VPK telefonu (8 37) 30 35 73, (8 37) 30 34 50 arba rašyti el. paštu egidijus.merkelis@policija.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kęstas

Kęstas  portretas
Man pavogė įrankių Kaune už 700 eurų nurodžiau net asmenį kuris pavogė , atvažiavo policininkas užpildė popierius , po savaitės iškvietė į policiją kitas policininkas vėl pradėjo apklausą , pasiteiravau kodėl antrą kartą to pačio klausia , jis nustebo , pasirodo net nežino, kad mane apklausė , nes jie nežino ką kiti daro , pasirodo byla du kartus iškelta , galų gale mane nuramino, kad niekas jo neieškos nebent jį netyčia sulaikytų kur nors tikrinant dokumentus . Jau du metai praėjo , žmogus turi FB profilį . Jie deda nuotraukas į spaudą, kad mes dirbtume jų darbą

patarimas

patarimas portretas
Policijos auto parkas atnaujintas,atlyginimai geri,bet darbu uzsiimti nenori.Nemegsta jusu tauta,pradekit dirbti.

smulkios zuveles

smulkios zuveles portretas
Kad musu tarnybos taip uoliai ieskotu tu nusikalteliu kurie rase europiniam pinigam gauti fiktyvius projektus,o uzsakovai tuos pinigus naudojo savo gerovei,kitaip sakant isvoge,o vastybeje del to nesusikure darbo vietos,negavo mokytojai pelnytu atlyginimu ir tt.
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių