Po Ledų šventės išplitęs muštynių vaizdo įrašas: du vyrus smūgiai parbloškė ant žemės

  • Teksto dydis:

Po Ledų šventės, vykusios šeštadienį Kėdainiuose, socialiniuose tinkluose pradėjo plisti vaizdo įrašas, kuriame užfiksuotos muštynės. Rašoma, kad konfliktas kilo dėl parkavimo vietos.

Nufilmuotas būrelis žmonių – keli vyrai ir moteris. Iš pradžių vienas vyrų – šviesiais marškinėliais, ant peties dėvėjęs rankinę – kalba telefonu ir į konfliktą nesikiša, nors į jį jau bandė spirti vienas įsismarkavusių vyrų.

Neiškentęs vis tik paleido į darbą kumščius ir ramusis. Krenta vienas konflikto dalyvis, po to ir antras. Pastarasis nugara trenkiasi į šaligatvio bortelį. Kitas vyras į gulintįjį paleidžia spyrių tiradą. Taikomasi į nugarą ir į galvą.

Dalis kompanijos išsiskirsto.

Šis vaizdo įrašas ne tik žaibiškai išplito socialiniuose tinkluose, bet ir pasiekė portalą kauno.diena.lt. Skaitytojai prašė pasidomėti, ar muštynes viešoje vietoje sukėlę vyrai sulaukė policijos dėmesio.

 

 

Kauno apskrities policijos komisariato atstovai spaudai portalui kauno.diena.lt nurodė, kad įvykį fiksavo policijos virtualusis patrulis, kai buvo pastebėtas įrašas socialiniuose tinkluose.

„Dėl įvykio šiuo metu Kauno apskr. VPK Kėdainių r. PK pareigūnai atlieka aplinkybių patikslinimą. Panašaus pobūdžio incidentų renginio metu nebuvo fiksuota. Renginio metu buvo surašyti septyni protokolai dėl viešosios tvarkos pažeidimų (girto pasirodymas viešoje vietoje) bei penki protokolai dėl įvairių Kelių eismo taisyklių pažeidimų“, – teigė policijos atstovai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ALGIRDAS.

ALGIRDAS. portretas
Mano manymu saugumu turėjo pasirūpinti renginio organizatorius , o jis tai norintis vėl būti seime Uspaskichas , kaip gi Uspaskicho rinkimai į seimą be ledų šventės , VISA ATSAKOMYBĖ JAM .

clien

clien portretas
Ruzzkij myr v kidainiai,jiebut i pliasut marozy,ohohooo,,,

Ąžuolas

Ąžuolas  portretas
Pamąstymui tiems, kas dar turi kuo mąstyti. Maskvos šventė. Skanaus.
VISI KOMENTARAI 57

Galerijos

Daugiau straipsnių