Aukštas policijos pareigūnas Kaune sukėlė avariją

Kaune, K. Donelaičio g., tampa pavojinga vaikščioti šaligatviais. Šiandien apie 11 val. šioje gatvėje vėl įvyko avarija, po kurios vienas automobilių irgi nuskriejo ant šaligatvio.

Aną kartą automobilis atsirėmė į Kauno technologijos universiteto pastato laiptus, šįkart - trenkėsi į stulpą. 

Per šio ryto avariją ties Vytauto Didžiojo universitetu susidūrė BMW ir "Peugeot". Pastarąjį smūgio banga nubloškė į šaligatvį, kur jis rėžėsi į stulpą.

Jis "Peugeot" automobilį gerokai apgadino. Nukentėjo ir vairuotojas, jam prireikė medikų pagalbos. Apie jo sveikatos būklę nepranešama, tačiau, pirminiais duomenimis, sužalojimai ne itin sunkūs.

Policijos departamentas išplatino informaciją, kad BMW markės automobilį vairavo uniformuotas Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininko pavaduotojas Vygandas Mylimas.

"Pirminiais duomenimis, įvykio kaltininkas - policijos pareigūnas. Nustatyta, kad V. Mylimas buvo blaivus", - teigė Policijos departamento Komunikacijos skyriaus vyriausioji specialistė Simona Ludavičiūtė.

Ji papildė, kad šis automobilis BMW šiuo metu yra tarnybinis, tačiau taip buvo ne visada. Tauragės apskrities policijos reikmėms jis atiteko, kai buvo konfiskuotas. "Automobilis nebuvo pirktas iš biudžetinių lėšų", - akcentavo Policijos departamentas.

S. Ludavičiūtė sakė, kad V. Mylimas tarnybos metu vyko į Mykolo Riomerio universitetą skaityti paskaitos studentams. Kartu su juo vyko ir Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Personalo skyriaus vedėja Edita Aurilienė, kuri dėl patirtų nežymių sužalojimų pati nuvyko į ligoninę pasitikrinti.

Avarijos padariniams likviduoti iškviesti ugniagesiai gelbėtojai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

o koks

o koks  portretas
pareiguno aukstis as tai 1m 81cm

Putkis

Putkis portretas
Jis tai važiavo paskaitų skaityt į Riomerio universitetą, bet kam tą bobą reikėjo vežtis, tik bėdos prisidarė per ją, ir matomai kad tas pareigūnas yra vienišas, kad tolimai kelionei pasiėmė bobą iš personalo.

Anonimas

Anonimas portretas
Nuo kada rajonų komisarai važinėja tarnybiniais 7 klasės BMW? Ar vidaus reikalų ministrui nekyla klausimų?
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių